hiszpan Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 witam! co do środy to sie jeszcze okaże ale zobaczymy :) a autorem słów był "Mrówa"?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Cześć Wszystkim!!!!!W środę będę w PUBIE-nareszcie jest szansa że tam dotrzę i zobaczę tą Szczecińską dziuplę motocyklistów !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Piwo już stawiam, ale i tak nie powiem jeszcze komu. :P :( :( Może uda mi się dotrzeć w środę do klubu, a jesli nie, to pewnie w weekend. :roll: :roll: :roll: A w kwestii weekendu - słyszałem już o Stepnicy i o jakimś nowym śpiczu gdzieś około Golczewa. Co jest aktualne?Hiszpan, gdzie zdjęcia z Mielenka, bo mi niektórzy nie wierzą, że było fajowo :) :D :) [ Dopisane: 13-09-2005, 09:30 ]Niedźwiedź to musiałeś być TY!!!!!! No wiesz co, przecież bym tego nie pamiętał :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 mikoch napisał: Niedźwiedź to musiałeś być TY!!!!!! No wiesz co' date=' przecież bym tego nie pamiętał Smile Smile Smile[/quote'] Niedźwiedź to była perfidna prowokacja :lol: :lol: :lol: A tak na serio to kto jedzie do Stepnicy?? Fajnie by było zebrać znowu sporą grupkę co gwarantowałoby dobrą zabawę. Ludziska zgłaszajcie się. :!: :!: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Niedźwiedź fotki zapodam jak sie uda dzisiaj po powrocie z pracy do domku. Wówczas poinformuję o linku pod którym bedą dostępne :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Niedźwiedź to była perfidna prowokacja Prowokacja' date=' to też poezja :-D :-D :-D A tak na serio to kto jedzie do Stepnicy?? Ja uzalezniam wyjazd od pogody.Za stary Niedźwiedź jestem, żeby moknąć 8) 8) 8) fotki zapodam Czekam niecierpliwie :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Aha za odpowiedz dziękuję takim osobom jak: Ha, ha, ha!!! To nam pojechałaś, boki zrywać :-D :-D :-D , więc nie odpowiadam na to tendencyjne pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Piwo już stawiamNiedźwiedź opanowałes to forum po powrocie z tego Mielenka' date=' co tam było i co sie działo ............................................????????a piwo stawiasz wszystkim i JUŻ!!! mam nadzieję, że cała reszta sie ze mną zgodzi. Aha za odpowiedz dziękuję takim osobom jak:CariokaDaj mi szanse prosze daj mi szansę!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Daj mi szanse prosze daj mi szansę!!!!!!!!!! A pszefarbowalas sie na blond ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Niedźwiedź opanowałes to forum OK, już się zamykam :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 już się zamykam A co Ty na kluczyk jesteś??? :-D :-D :-D Ty masz piwo stawiać :) :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A co Ty na kluczyk jesteś??? Tak' date=' miś-kluczyk :) Niedźwiedź opanowałes to forum po powrocie z tego Mielenka, co tam było i co sie działo ............................................???????? a piwo stawiasz wszystkim i JUŻ!!! mam nadzieję, że cała reszta sie ze mną zgodzi. Piwo stawiam, opowieści będą po piwie 8) A z tej samej beczki (piwa?) mam wiedzę od Domela, że w sobotę od 11.00 jest impreza u księdza w Benicach (droga z Golczewa na Kamień). Planowany wypad nad morze, a potem pieczony świniak i ile kto może :-D :split: :-D :split: :-D :split: Podobno Stepnica już nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 . Planowany wypad nad morze' date=' a potem pieczony świniak i ile kto może Podobno Stepnica już nieaktualna.[/quote'] O rany, plany zmieniaja się z minuty na minutę. Dobrze, chociaz że środa to jest pewna i aktualna :) :D :P PRAWDA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Dobrze' date=' chociaz że środa to jest pewna i aktualna PRAWDA???[/quote']No jak nie jak tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 plany zmieniaja się z minuty na minutę.Ale pisałem, że Stepnica tylko podobno :!: Nie wiem nic na pewno :)Natomiast Benice podobno na pewno :-D :-D :-DALE NAMIESZAŁEM :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi