Zana Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Wiec weekend zapowiada sie sympatycznie przed tv w domu Dzięki za słowa otuchy, po co przed tv jak od 16 na wałach bosman leje piwko. Myślę że się wybiorę- podobno vidlak sridlak też idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nie jestes sama Ja mialem leciec z pewna osoba (nie bede mowic glosno) do Mielenka, ale niestety ta osoba zmienila plany. Co sie dzieje z tymi ludzmi, caly czas zmieniaja zdanie Wiec weekend zapowiada sie sympatycznie przed tv w domu No powiedz powiedz kto? :) :) ;) :P :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 No powiedz powiedz kto? Nie mogę powiedzieć kto mnie tak użądlił. Ci którzy to zrobili będą wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nie mogę powiedzieć kto mnie tak użądlił. Ci którzy to zrobili będą wiedzieli.Witam! Jakim prawem i dlaczego ktoś ośmielił się żądlic moją koleZANkĘ !!!? Niestety dzisiaj siedzę w domu. Ale słyszałem, że jest zlot starych motocykli w Lipianach i się tam wybieram. Przy okazji odwiedzę rodzine. POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Ty kudlaty twoja yamahe wstawimy' date=' i tak na niej nie jezdzisz teraz :'] A przez zime bedzie garazowana w cieplym lokalu, no i striptizerki zostawia na niej slady Ni ma bata... jamaszencja grzecznie czeka na moj powrot ... A jako stelaz dla striptizerek to moge zaproponowac..... siebie ;] .... moga zostawiac na mnie slady, a ja zostawie na nich ale to juz prywatnie ;P Juz niedlugo ..... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Gitta avatarek rewelka :-D :-D :-D na wałach bosman leje piwkoTa niecna banda Halo Szczecin powróciła i za zostawienie w sidłach "Bosmana" mocno prosi o wybaczenie. Szacuneczek :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Ta niecna banda Halo Szczecin powróciła i za zostawienie w sidłach "Bosmana" mocno prosi o wybaczenie. Szacuneczek A juz myslalam ze mnie nie kochacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Czesc wszystkim, Cześć Rebelka, a co to się stalo że nowy precelek do nas na Halo zawitał? :) ;) :P Ano Gitta namawiala, namawiala i namowila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 halo ekipa szczecinska! w sobote przypada kolejna rocznica wypadku szweja i slabego. jest w tym terminie zlot w mielenku i zielonej gorze wiec moze podjedziemy jutro wieczorem zapalic u nich na pasie znicze? Moge z mloda sie tam pojawic okolo 21 (a nawet prawdopodobnie dopiero kilkanascie minut po ...). troche pozno ale taka praca :) kto sie pisze na taki wypad? Hej wszystkim- nie moglismy pojechać na pas kiedy hiszpan to proponowałale może spotkamy się dziś na Wałach o 18.15 i pojedziemy na ten pas..... [ Dopisane: 11-09-2005' date=' 12:07[/i'] ]My z zurkiem jedziemy na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 chce abyscie dodrukowali koszulke z napisem na plecach "Mandaryna". Słów brakuje i ręce opadają na głupote co niektórych forumowiczów. Jakie to szczęście, że grupa trzyma się razem, jest nas naprawdę wielu, razem jezdzimy i pomagamy sobie. Mamy super pomysły. (organizacja parady w Szczecinie, nowy pub dla wszystkich motoludzi itp.)Czy to jakaś zazdrość? :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Cześć Wszystkim !!!! Właśnie wróciłam z Zielonej, szkoda że Was tam nie było :) pogoda się udała,impreza...jedna z lepszych...polecam !!!! fakt że wiazd nietani (70zł-panowie,35zł-panie i pasażerowie,0zł-przez płot :) ) ale nagrody były extra,20litrów paliwa,śniadanko itp. kilku ludków było nawet ze Szczecina. Warto pojechać na nastepny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Hej wszystkim- nie moglismy pojechać na pas kiedy hiszpan to proponowałale może spotkamy się dziś na Wałach o 18.15 i pojedziemy na ten pas..... [ Dopisane: 11-09-2005' date= 12:07 ]My z zurkiem jedziemy na bank Pomysł zacny. Ja co prawda byłem już dzisiaj na pasie, jak wracaliśmy ze Mielenka ale z chęcią wpadnę tam jeszcze raz. Będziemy tam około 19.00 Sylwia wpadaj też to powymieniamy wrażenia ze zlotów. Twój był fajny?? A masz czarny pas w karaoke jak Domel z Generałem?? mówię Ci 3 dan. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Sylwia wpadaj też to powymieniamy wrażenia ze zlotówNie mogę :) idę na 20-tą do pracy ale poniżej jest stronka ze zdjęciami jak było w zielonej a było cool :D http://www.buchalter.neostrada.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 siemanko ,musze powiedziec ze na zlociku w MIELENKU było super z nasza ekipa szczecinska,byli tez kolesie na swoich garbuskach,nawet przez chwilke sie zintegrowalismy razem :-D ,ugoszczono nas cała geba,byl poprostu super klimacik szkoda tylko ze was tam nie było :) ,A TERAZ NAM ZAZDROSCCIE,mozna bylo sobie pospiewac na scenie co uczyniłem i dzieki za wyrozumiałosc -bo był nawet pan co chciał oddac aplauz własnymi butami[nimi chciał rzucac] naprawde bylo super.pozdrawiam pa a odnosnie zdjec z zielonej to ok,ale wynika z nich ze nic nowego nie pokazali,wiec warto zainwestowac w nowe miejsca bo tam zawsze sa nowe pomysły i inne klimaty mozna czegos sie nauczyc itd,itp NAJBARDZIEJ MAŁO ATRAKCYJNA JEST DUZA CENA ZA ZLOT 8O a juz za tydzien STEPNICA :-) NA PEWNO BEDZIE SUPER :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A jak tam zdjątka ze spotkania w Rock City ? Można je jakos zdobyc albo gdzies obejrzec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi