Vizka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 cały czas mowa była że spotkanko ma sie odbyć w środę czyli dzisiaj... coś się zmieniło? dzisiaj, dzisiaj, widzimy sie wieczorem :) :evil: :) pijemy coca-colę, oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 pijemy coca-colę' date=' oczywiście [/quote'] oczywiscie ... z mala wkladka z cytrynki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 cały czas mowa była że spotkanko ma sie odbyć w środę czyli dzisiaj... coś się zmieniło? dzisiaj' date=' dzisiaj, widzimy sie wieczorem :) :evil: :) pijemy coca-colę, oczywiście :)[/quote']rozmawiałem juz z Mikochem i swoją kobietą,. są plany pojawienia się około 21. przypomnijcie tylko dokładny adres. czy to ten lokal "naprzeciwko" Fali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 czy to ten lokal "naprzeciwko" Fali?tak, dokładnie tam, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 rozmawiałem juz z Mikochem i swoją kobietą' date='. są plany pojawienia się około 21. przypomnijcie tylko dokładny adres. czy to ten lokal "naprzeciwko" Fali?[/quote'] W budynku nauki jazdy Fedeńczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 W budynku nauki jazdy Fedeńczak.Przypominam, że koszulki obowiązkowe. :-D :-D :-D :-D :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Przypominam' date=' że koszulki obowiązkowe. [/quote'] Będę topless???? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ja jeszcze muszę 1,5 godz. w tyrce posiedzieć i lecę do was!!!!Zabiorę też szanowną koleżankę małżonkę bo jak zobaczyła tylu oszołomów na ślubie to nie mam mowy aby przepuściła kolejną okazję do spotkania. Rezerwujcie miejsca!! Hiszpan też się pojawi około 21.00Narka!! :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 no to ustalone! pojawiamy sie około 21 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Przypominam' date=' że koszulki obowiązkowe[/quote']A ja nie mam. Wpuścicie?? :?: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 A ja nie mam. Wpuścicie?? Ale w stringach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ale kto w stringach?? Ja, żona, czy motocykl?? Bo jak wszyscy to motocykl nie ma i może być nagi. 8O 8O Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 taaa ja także nie mam koszulki ani stringów :evil: moge za to przyjechać półnagim motocyklem.... może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ale kto w stringach?? Ja' date=' żona, czy motocykl?? Bo jak wszyscy to motocykl nie ma i może być nagi. [/quote'] Żonie podarujemy ale ty jako głowa rodziny obowiązkowo w stringach -pongach.Ty Hiszpan nie śmiej się bo ty masz za zadanie przybyć w gaciach reformach:DDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Gitta, ale sobie z nimi pojechałaś... Normalnie zajeżdżamy i sprawdzamy gatochy :evil: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi