Sylwia Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hallo czy wszyscy już pojechali do Złocieńca :cry: .....chyba tak tylko ja pracuję. :? Ale mam nadzieję że w sobotę sobie to odbiję ;) [ Dopisane: 26-08-2005, 15:26 ]to jak czy ktoś jedzie w sobotę i o jakich godzinach??ja jadę w sobotę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hallo czy wszyscy już pojechali do Złocieńca :cry: .....chyba tak tylko ja pracuję. :? Ale mam nadzieję że w sobotę sobie to odbiję ;) [ Dopisane: 26-08-2005, 15:26 ]to jak czy ktoś jedzie w sobotę i o jakich godzinach??ja jadę w sobotę ;) no to chyba wszyscy już pojechali oprócz nas... hehe chyba że jeszcze jakieś rodzynki zostały... to może się umówimy jutro ja jakąś godzinę i polecimy razem. odemnie z Gryfina jeszcze parę maszyn ma lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hehe chyba że jeszcze jakieś rodzynki zostały... No zostały, zostały, ja wciąz siedzę w pracy. My jedziemy jutro o 15-ej. A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No to co umawiamy sie.... na jakąś godzinkę?????? Ja chciałam jechać około 12-tej no...ale mogę się dostosować ;) [ Dopisane: 26-08-2005, 16:02 ]ja wciąz siedzę w pracy. My jedziemy jutro o 15-ej. A wy?Nie martw się... ja mam gorzej ja dziś idę na noc na 12h ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja mam gorzej ja dziś idę na noc na 12h chyba jednak ja ;) bo ja jutro pracuję do 14-ej i jadę prosto z pracy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Heja imprezowicze ;) To Wy lećcie do Złocieńca rozrabiajcie a my Was pozbieramy w niedziele rano...będzie pobudka ;) Pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Hmmmm....oni się już tam bawią :? Ktoś może już katuje jakąś niewinną bryczkę....A jaaaa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A może jakieś male przywitanko na forum :roll: Racja,jak zwykle brak mi kultury :oops: Co niektórzy mnie znają, dla pozostałych: ;) www.szczecin.riders.pl ;) zakładka "o nas" Generalnie wyznaję zasadę,by jeździć więcej, bo życie jest krótkie :P Witam wszystkich znajomych i tych właśnie poznanych!!!Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Hey pracusie!!!! gdyby ktoś też długo jutro pracował, to jutro z (v)Izką po 15-tej tworzymy spóźniony superexpress do Złocieńca. ;) ;) ktos leci z nami :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć wszystkim !!!!! Właśnie wróciłam z pracy :? nic mi się jeszcze nie chce,ale do Złocieńca napewno się zbiorę. Pozdrawiam i tym co jeszcze dziś są w pracy do południa życzę-dobrej pracki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ale nie pekaj Grzesiu Twoje zdrowko wypijemy wierze ;] .. ja dzisiaj wypije wasze .... u mnie teraz jakies bank holideje i iluminacje sie zaczynaja czyli 2 tyg iprez angielskich ... wroce goly jak swiety turecki .. [ Dopisane: 27-08-2005, 11:22 ]właśnie, właśnie, Grzesiu, ale tak w ogóle to kedy ty do nas wracasz? jak dobrze pojdzie to juz za 33 dni .. i odliczanie trwa.... [ Dopisane: 27-08-2005, 11:24 ]Witam wszystkich znajomych i tych właśnie poznanych!!! Witamy sinior Bandzior... Do zobaczenia na trasie. Za jakis czas na pewno ... ;] [ Dopisane: 27-08-2005, 11:28 ]A tak w ogole to bylem ostatnio na spotkaniu motonitow angielskich .. spotykaja sie w miejscowosci obok co poniedzialek .... maja dla siebie zamkniety spory parking, otwierane specjalnie na ta okazje stoiska-namioty z gadzetami do kuni, no i co najwazniejsze sponsorem tego jest lokalny diler motocyklowy....Ludzie w porzadku, spokojnie mozna pogadac, a jak powiedzialem ze tyz jestem bikerem to traktowali mnie prawie jak swojego 9prawie bo jednak pierwszy raz mnie widzieli)... Jak bede mial wolne w poniedzialki to bede do nich zachodzil, moze uda mi sei jakies fotki popstrykac to wam potem pokaze.... 3mcie sie ... do zobaczeia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć Grześ! Oni wszyscy , kurka, bawią od wczoraj w Złocieńcu, tylko ja siedzę pracy. Ale pozdrowię wszustkich od ciebie jeszcze dziś wieczorem, jak tylko tam zajadę ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Elo Vizka .. Dzieki wielgachne.... pozdrow, pozdrow ... :] Ja do pracki ide na 6 do 12.. a potem na pifko .... 3mta sie w sledziowie.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 i co sam zostałęm w szczecinie ;) Miałem dojechac dzis z Magda ale nabawilem sie chorobska po koncercie w Gdańsku :-x. ahhhh lajf is nie fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie sam si3wca, ja tez zostalam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi