Niedźwiedź Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Niedźwiedź ja z Michalem bedziemy lecieć okolo 16-17 i myslę ze w tych okolicach spotykamy sie na Walach i stantąd wyjazd. No to ja z moją Misią będziemy czekać w rejonie Reala, albo juz na autostradzie, bośmy są z prawego brzegu. Jeszcze się zdzwonimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hallo! Właśnie Gitta pisała, że na Błoniach czeka na wszystkich motocyklistów Telewizja Polska i przeprowadza wywiady i takie tam ;-)Kto chce zostac gwiazdą w te pędy na motorek!!! Już, już teraz! Wiem, wiem Generał, że juz o tym pisałeś! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hallo! Właśnie Gitta pisała, że na Błoniach czeka na wszystkich motocyklistów Telewizja Polska i przeprowadza wywiady i takie tam ;-)Kto chce zostac gwiazdą w te pędy na motorek!!! Już, już teraz! Wiem, wiem Generał, że juz o tym pisałeś! :evil: Ta jest byliśmy w TVP1 kurde na zywo-normalnie Polskie Gwiazdy ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 genereał:ja sie pisze na palenie czarownic, na wszelki wypadek wezme ze soba bialy kaptur moze jakiegos czarnego zawiniemy po drodze :evil: Gitta: zarezerwuj miejsce tak jak to pieknie zrobilas w polanowi to sie rozbijemy obok was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sorry ale dopiero teraz udało mi się siąść przy kompie :-) . Jestem z szczecin-gumieńce,a jeżdże na motocyklach od ...chciałabym napisać od urodzenia ale nie...od 5-6 lat tego GS-a mam od 5 miesięcy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i witam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sorry ale dopiero teraz udało mi się siąść przy kompie :-) . Jestem z szczecin-gumieńce,a jeżdże na motocyklach od ...chciałabym napisać od urodzenia ale nie...od 5-6 lat tego GS-a mam od 5 miesięcy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i witam :evil: Ale sie dalas podpuscic!:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 tak nie ma co dociekać jesteśmy jedną ekipą czy hoopla czy cos innego' date=' o czym wielokrotnie się się przekonałem.W tamtym roku niebieski GS teraz czarny XT-ek.[/quote'] GS stał zaraz przy wjezdzie na tym parkingu?Jesli tak to wpadł mi w oko:DA na XTeka sama bym się chętnie przesiadła.Zresztą myślę o małej zmiance na przyszły sezon' date='ale to tylko od delgu zalezy. P.S.Cześć debiutująca Sylwiojo!Część ludzi jedzie w sobote.Śledź gdzie i o której sie spotykają.[/quote']Tak ten na wyjeździe dobrą masz pamięć swoja drogą.Nie wyświetlały mi się wcześniej avatary bo juz w Polanowie koło błota bym się przywitał :evil: teraz naprawiłem i widzę kto jest kto dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sorry ale dopiero teraz udało mi się siąść przy kompie :-) . Jestem z szczecin-gumieńce' date='a jeżdże na motocyklach od ...chciałabym napisać od urodzenia ale nie...od 5-6 lat tego GS-a mam od 5 miesięcy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i witam :evil:[/quote'] Hej Sylwia, ja również z Gumieniec.....witaj Somsiadko :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 jou ptysieekipa w skladzie dizel i kołak zjawia sie wieczorkiem. kołak koczy tyre o 17:30, wiec kolo 19:00 powinnismy ruszac w trase. jesli ta godzina wyjazdu pasowalaby komus to prosba o danie znaku, to moze sie ustawimy?pzdrp.s. zapytajcie "jaki kołak?", prooooosze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ;) jaki kołak? ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 p.s. zapytajcie "jaki kołak?"' date=' prooooosze :-D[/quote'] Heja DiZ... to jak ten kołak? ;):);)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 jesli ta godzina wyjazdu pasowalaby komus to prosba o danie znaku' date=' to moze sie ustawimy? [/quote']A kto by chcial z Toba jechac nikt cie nie lubi i bedziesz jechal sam :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ;) jaki kołak? ;)PZDR! Buuuuhhhhaaaa Wilk kołak:DDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A to jakby ktos przegapił!!! http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=9106&view=next Liczymy na Was wszystkich!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 kto nie jedzie na Zlocieniec to "mięki pisior" eee.. bez takich mi tu ... ;] [ Dopisane: 25-08-2005' date=' 12:21[/i'] ]Nie ma szans na piątek ja napewno będę mogła jechać w sobotę....to napisz' date=' jak będę mogla Was poznać' date=' a jeśli bym mogła to może bym się rozbila gdzieś niedaleko was,bo ja sama będę jechać prawdopodobnie[/quote''] Poznasz odrazu bo wszysy maja takei same koszulki!!!! Taaa.. a poza tym to najwieksza i najglosniejsza banda na zlocie od ktorej bije "cytrynowa swiezoscia" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi