Zula Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to sie pochwale... :banghead: R1 roztrzaskana w drobny mak :smile: tak sie konczy proba jazdy z urwana stopka kiedy spadnie z niej noga... :buttrock:jestem troche poobdzierany, ale ogolnie jest git, zawsze to jakies nowe doswiadczenie i wiekszy respekt dla motocykla bo juz zaczynalem troszke przesadzac, a 180 koni nie wybacza zadnego bledu... :buttrock:na szczescie jest AC wiec niedlugo znowu polatamy :buttrock: O KURCZE!!!! Nie do wiary!!! Całe szczęście choć Ty wyszedłeś z tego cało!!! Trzymaj sie i wracaj do zdrowia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 No... Macieju nie dobrze! A gdzie to sie przytrafiło, napisz coś więcej. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) no to sie pochwale... :banghead:R1 roztrzaskana w drobny mak :smile:(...)na szczescie jest AC wiec niedlugo znowu polatamy :buttrock:Czy już nie było mówione, że na szlify,dzwony i gleby nasze towarzystwo limit już wyczerpało-oj nie słuchasz kolego !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i życzę szybkiej rekonwalescencji Twojej i kunia :icon_mrgreen: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to sie pochwale... R1 roztrzaskana w drobny mak tak sie konczy proba jazdy z urwana stopka kiedy spadnie z niej noga... jestem troche poobdzierany, ale ogolnie jest git, zawsze to jakies nowe doswiadczenie i wiekszy respekt dla motocykla bo juz zaczynalem troszke przesadzac, a 180 koni nie wybacza zadnego bledu... na szczescie jest AC wiec niedlugo znowu polatamy Zeby mi to było łostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 własnie wróciłem z wypadu z kolegą do Polanowa! zmokłem jak bura suka ale powrota droga i te piekne winkielki (takie czoperowe winkielki) poprostu piknie!! sam na drodze ruch minimalny cudo!! ps. Walkie to tacy jak ty te sie przewracają??zybko sie podnies i lataj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no zabawa skonczyla sie w piatek wieczorem, cala droga do Żnina to przeginanie paly na maksa, piekny asfalt, jazda na kole po kilkaset metrow, po prostu rewelacja :icon_mrgreen: skonczylo sie przewrotka z endo przy predkosci 0km/h i zlamaniem lewej stopki, a dalej to juz mozna sie domyslic :banghead: Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 troche spóźniony ale dopiero wstałem :banghead: a w rumbie było ostro :smile: nawet bardzo ostro. Tego mi było trzeba chociaż teraz troche głowa boli ale damy rade. Koernik Wasz klub jest w deche nie wiem tylko czemu wczesniej nas tam nie zabraliście :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Koernik Wasz klub jest w deche nie wiem tylko czemu wczesniej nas tam nie zabraliście :icon_mrgreen: POZDRO hehehe :banghead: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no zabawa skonczyla sie w piatek wieczorem, cala droga do Żnina to przeginanie paly na maksa, piekny asfalt, jazda na kole po kilkaset metrow, po prostu rewelacja :smile: skonczylo sie przewrotka z endo przy predkosci 0km/h i zlamaniem lewej stopki, a dalej to juz mozna sie domyslic :buttrock: Pozdrawiam :buttrock: no to lipa bo my juz własnie wrocilismy ze swietnej zbawy z super koncertani zwiedzaniem WENECJI,BISKUPINA ITP, :banghead: CI CO MIELI BYC A NIE BYLI BO ... NIECH ZAŁUJA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Za super weekend dziękujemy przjaciołom. :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A moze tam by skoczył?Hmmm?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=637784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Koernik Wasz klub jest w deche[/size] Pewnie ze jest.. inaczej nie bylibysmy tam co tydzien ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Pewnie ze jest.. inaczej nie bylibysmy tam co tydzien ;]Faktycznie chłopaki ten wasz klubik jest ok :icon_razz: a imprezka udana jak zawsze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to lipa bo my juz własnie wrocilismy ze swietnej zbawy z super koncertani zwiedzaniem WENECJI,BISKUPINA ITP, :buttrock: CI CO MIELI BYC A NIE BYLI BO ... NIECH ZAŁUJA :icon_razz: Witam! Wróciliśmy właśnie ze zlotu u Starego sierżanta. To znaczy dotarliśmy w piątek o 21:00 z powodu przygody technicznej kolegi Szuwarka. A zwinęliśmy się z tamtąd w sobotę 0 10:00. Zlot . Totalna porażka. Ale wyprawę uważamy za udaną nawinęliśmy na licznik 920 km. Wszystkie maszyny sprawiły się na "6". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja chciałęm sie pożegnać.. :P kończy sie jak narazie mój czas w szczecinie jutro wracam do domku ;) dzieki wszystkim za mile spedzony czas było ostro ;) ........... i nie cieszcie sie tak bo jeszcze tu wróce i to mam nadzieje ze niebawem :icon_razz: :buttrock: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi