Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sie dzisiaj przysiadłem na tą SV650 co stoi w Garażu - ale zajedwabiście to mi leży :buttrock:.Pozycja super i ogólnie zawsze o tym sprzęcie marzyłem :(

Niedługo (do końca maja) coś nabywam (mam nadzieje,że SV) i będe latał i latał :flesje:

Pozdrawiam ALL

P.S.Jeśli chodzi o ten egzemplarz w Garażu to nic rewelacyjnego.Może ktoś już ją widział?

Edytowane przez kermadec

Witamy na stronie nowych członków :flesje: , Vipera i SzymonaKa , jest też galeria z Woświn . Na razie idzie kulawo ze stroną a to za sprawa poprzedniego administratora , straszny bałagan :buttrock: . Ale myślę że już niebawem wszystko zacznie śmigać .

Wielkie dzieki. Fajnie należeć do tak elitarnej grupy. Nawet jeśli nazywają cię "członkiem" :(

Pozdrawiam

Jakby ktos byl nad morzem miedzy piatkiem a sroda (28.04-3.05) to zapraszam do Dziwnówka na kawke,herbatke i ewentualnie piffko dla plecaczkow.....moj nr kom 603 500 098......pozdrawiam i zycze udanej majowki..... :( :buttrock: :flesje:

czekamy na program GRYFINA -KTOS COS WIE O TYCH WOLNYCH DNIACH OD PIATKU DO SRODY?

Czołem :( Ktoś w Ułańskim oferował się z programem i innymo danymi do wrzucenia na Forum dotyczącymi Gryfina. Czy w ogóle planujemy jakis wypad? :buttrock: :flesje: :evil:

Czołem :( Ktoś w Ułańskim oferował się z programem i innymo danymi do wrzucenia na Forum dotyczącymi Gryfina. Czy w ogóle planujemy jakis wypad? :buttrock: :flesje: :evil:

Ja się oferowałam, ale jest osobny temat do Dni Gryfina, tak więc tam napisałam, że dalej nic nie wiem, chłopaki dzisiaj o 10 rozpoczynają przygotowania, więc mam nadzieję, że jest już ustalone co i jak. Tak jak mówię jak tylko będę wiedziała to napiszę.

Gitta ty czarodziejko, wszędzie deszcze zapowiadają, a tu piękne słoneczko, przez ciebie TVN z pogodą splajtuje ;)

Jakby ktos byl nad morzem miedzy piatkiem a sroda (28.04-3.05) to zapraszam do Dziwnówka na kawke,herbatke i ewentualnie piffko dla plecaczkow.....moj nr kom 603 500 098......pozdrawiam i zycze udanej majowki.....

ja jak będe latał to wpadne a co ty tam robisz??

Pozdro

Nowe foty z 9 kwietnia na stronie .Zapraszam

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

No to ja się już wybieram na Gryfino :) :D :D

Do zobaczenia na miejscu

Szacun i do sfetorzenia ;) ;) :P

Kopernik

DZIS POZEGNALISMY KOLEGE PIOTRA,NIECH JAGO DROGA ZAWSZE BEDZIE PROSTRA :crossy:

BYŁO PARE KONI :lalag: ,JEZDZIŁ SAMOTNIE ALE MY O NIM NIE ZAPOMNIELISMY

RODZINA DZIEKUJE ZA PAMIEC O NIM

JA Z ZANA WYBIERAMY SIE NA GRYFINO W NIEDZIELE O 12 Z WAŁOW NA DWA KONIKI I NA NOC WRACAMY CHYBA ZEBY NIE-TEGO NIE WIE NIKT :flesje: