Gitta Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam! jak tam odliczanie do Sylwestra? wszyscy juz gotowi poustawiani w blokach? ja już sznuruję buty No dobra to miłego dnia! Ja ja odliczam.Hyszpan czy odebrałbyś ode mnie dzisiaj lub jutro przezd wpadnieciem na sale baloony i serpentyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 OJJJJJJJJ bardzo dobrze znam BiałogardNo to fajnie... ja w sumie to dobrze znam tylko okolice stadionu, dworca, internatu, parku i oczywiscie kilku pobliskich monopoli, biedronki i netto ;] ale narzekac nie moge bo imprezki zawsze rozkrecalismy przednie :] A teraz na sylwkowy weekend B. bedzie opanowany przez Szczecinskich studentow ;] witam! jak tam odliczanie do Sylwestra? wszyscy juz gotowi poustawiani w blokach?Ano mi sie sylwester zaczyna dzis ok 16, a skonczy 2-go (wtedy dojde do siebie)... duzo czasu juz nie mam ;] 3m cie sie... bawta sie gut;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam! jak tam odliczanie do Sylwestra? wszyscy juz gotowi poustawiani w blokach? ja już sznuruję buty No dobra to miłego dnia! Ja ja odliczam.Hyszpan czy odebrałbyś ode mnie dzisiaj lub jutro przezd wpadnieciem na sale baloony i serpentyny? podstawowe pytanie to skąd mam odebrać te balony? mam dzisiaj inwentarke w pracy :D wiec nie mam pojecia kiedy skończę... najblizej mam do Vidlaka bo po drodze do domku więc może tam? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 KUDŁATY BAW SIĘ WSPANIALE !!!!!!!!!!! Przecież to zależy od ludzi jak człowiek się bawi, a nie od miejsca w którym się znajduje. :D :D :P ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Aha i zobacz że są starsi od ciebie na forum. Ale Ty jesteś złośliwa :lol: :lol: :lol: Wszystkiego najlepszego dla wszystkich od Niedźwiedziej rodzinki.Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Do zobaczenia za rok Chyba raczej w przyszłym roku... Widzę pewną różnicę... Oczywiście także pozdrawiam całą rodzinke niedźwiadków :DPS Niedźwiedż nie leciałes może 28 XII około 20 w stronę Stargardu przez Kijewo? Coś podobnego do Twojej Subarynki nisko obok mnie przeleciało z przydźwiękową :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 podstawowe pytanie to skąd mam odebrać te balony? mam dzisiaj inwentarke w pracy wiec nie mam pojecia kiedy skończę... najblizej mam do Vidlaka bo po drodze do domku więc może tam? PZDR! Ja mieszkaju na Łukasińskiego koło NATO.Moze byc jutro odbior dekoracji sylwestrowych.Niestety ja nie mam jak dojechac i jestem zawalona bigosem;) i przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Gitta szkoła jest na Brodnickiej, koło pętli 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Gitta szkoła jest na Brodnickiej' date=' koło pętli 8[/quote']Ja wiem gdzie tylko nie znam dokladnego adresu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 KUDŁATY BAW SIĘ WSPANIALE !!!Dziekuje - nawzajem...Przecież to zależy od ludzi jak człowiek się bawi' date=' a nie od miejsca w którym się znajduje. [/quote']Masz 100% racji... a wyladowalem u kolesia kolo internatu ;] super znajome tereny ;]Gitta szkoła jest na Brodnickiej, koło pętli 8Musisz isc od petli w strone LO nr 4 i po prawej bedziesz miec taka mala waska uliczke.. wejdz w nia i za ok 100m po lewej jest szkola PS. pozdro z Bialogardu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jutro o tej porze spora część forumowizów pewnie bedzie juz lewitowac... co wy na to? :DPZDR! PS tak późno to jeszcze tutaj nie zagladałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 PS tak późno to jeszcze tutaj nie zagladałem Ja też Ombre. A jeszcze dzisiaj muszę odebrać Skolinkę z pracki. Lecę zatem w kimkę.Pa wszystkie nocne zwidy. :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 :D Życze wszystkim szampańskiej zabawy w dzisiejszy wieczór oraz bezpiecznie i zdrowo przebiegającego roku 2006 :D.Kasy na zupe,superprzyczepnego asfaltu,mniej dziadków w czapce z nutrii w Deawoo Tico i ogólnie wszystkiego NAJ for ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Bardzo dużo prezentów,mało w życiu zakrętów,Dużo bąbelków w szampanie,Kogoś kto zrobi śniadanie,a na każdym krokuszczęścia w Nowym Roku! no może a tymi winklami to bym zmienił :P ale wszystkiego naj! no i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Sala juz przystrojona, chickeny w solarium, zaraz trzeba będzie się zbierać. Wszystkim którym nie złożę życzeń osobiście, życzę udanej zabawy sylwestowej, szczęśliwego Nowego Roku 2006 i wielu bezpiecznych winkli! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi