Sylwia Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tak w namiocie na hurcikuBędziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Sylwia napisał:nie mogę się doszukać na forum, czy była mowa, gdzie dziś sie spotykamy i czy w ogóle się dziś gdzieś spotykamy Tak w namiocie na hurciku Normanie siema ludkowie-dawno mnie nie było. UWAGA DZIŚ LECIMY NA HURT NA PIWO DO NAMIOTU i żeby nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Moze ktoś jest jeszcze chętny na Sylwestra ??? Piotrek w szpitalu wiec szkoda aby przepadło ,a zapowiada sie ciekawie (jadło będzie ,cytrynówka no i super ludziki:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Chetnie bym Aniu z toba poszedl, ale zamowiony juz jestem przez ekipe z Bialogardu.... ;] A tak na powaznie... Wszystkim Wam jak najmniej problemow, duzo zabawy (na zlotach i nie tylko) no i ogolnie jak najlepszego roku 2006 ... PS. do zobaczenia za rok ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Moze ktoś jest jeszcze chętny na Sylwestra ??? Piotrek w szpitalu wiec szkoda aby przepadło ' date='a zapowiada sie ciekawie (jadło będzie ,cytrynówka no i super ludziki:) )[/quote'] Ann ale Ty bedziesz z nami? Pozdrów odemnie Piotrka! PS ale sobie dzisiaj pojezdziłem... Co prawda autkiem i to słuzbowym 307HDI ale w takich awarunkach nawet to cudo ma nadmiar mocy jak Maybach latem :) Co ciekawe mimo, że pół dnia spedziłem w aucie to piaskarek widziałem ze 3 sztuki :buttrock: znowu pełne zaskoczenie u drogowców :twisted: Jutro juz Subarynką bedę sie przemieszzał więc moga sobie dać spokój z odśnieżaniem bedzie przynajmniej więcej frajdy :buttrock:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Chetnie bym Aniu z toba poszedl' date=' ale zamowiony juz jestem przez ekipe z Bialogardu.... ;'] A co to za ekipa jest w Białogardzie :?: :?: Przecież tam nie ma gdzie się bawić :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 UWAGA DZIŚ LECIMY NA HURT NA PIWO ja prosze miejsce przy oknie tylko nie na skrzydle bo nic nie widac :) :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 :) Słysząc wieści o wypadku zaledwie km ode mnie miałem nadzieje,że to nikt z moich znajomych.Niestety... Ale należy sie cieszyć,że dobrze się skończyło.Bandzior-zdrówka:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 A co to za ekipa jest w Białogardzie Moi znajomi z akademikow.... Przecież tam nie ma gdzie się bawić Ojjj uwierz mi ze jest.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja będę oczywiście :D Sałatka jarzynowa na Sylwestra juz skrojona i gotowa:) Udanego Sylwestra dla Wszystkich i oby ten rok 2006 był udany i bezpieczny :D Dużo zdrówka zwłasza dla Ciebie Bandziorku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ojjj uwierz mi ze jest.... OJJJJJJJJ bardzo dobrze znam Białogard :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dużo zdrówka zwłasza dla Ciebie Bandziorku OCZYWISCIE DOŁACZAMY SIE DO ZYCZEN,I LADNEGO NOWEGO KONIKA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsailifo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Może kiedyś "zaprosicie" i mnie starego dziada na jakieś pivo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Może kiedyś "zaprosicie" i mnie starego dziada na jakieś pivo Tutaj nikt nikogo nie zaprasza.Przychodzisz i jestes z nami na piweczku albo innym mocnijeszym wydaniu %. :D Aha i zobacz że są starsi od ciebie na forum. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 :D witam! jak tam odliczanie do Sylwestra? wszyscy juz gotowi poustawiani w blokach? ja już sznuruję buty :D No dobra to miłego dnia!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi