Gość dr.Big Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Wydawalo mi sie' date=' ze BMT jest 24-26.03.2006 ... ale moge sie mylic [/quote'] Możesz i się mylisz :lol: :lol: Targi są w lutym' date=' dokładnie pierwszy wekend lutego.[/quote'] No coz, nikt nie jest nieomylny :D ... Zmylila mnie miedzy innymi ta strona: http://www.berliner-motorrad-tage.de/ No ale skoro sa w pierwszy weekend lutego, to dzieki za info, bo jeszcze bym sie przejechal na darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jak chcecie ten stojak to ja moge wam odsprzedac bo do mojego TL 1000R nie pasujeJelsi bedzie pasowac do mojego to bym sie skusil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 No coz' date=' nikt nie jest nieomylny Smile ... Zmylila mnie miedzy innymi ta strona: http://www.berliner-motorrad-tage.de/ No ale skoro sa w pierwszy weekend lutego, to dzieki za info, bo jeszcze bym sie przejechal na darmo... To ja już głupi jestem. Mam w domu naklejkę przytarganą z BMT gdzie jak byk stoi 03-05.02.2006. Właśnie ja trzymam w łapkach. Ciekawe może zmienili daty?? Przepraszam dr.Big Myślę, że Twoja informacja jest jednak bardziej aktualna od mojej. :roll: :roll: Wybaczysz?? Wiesz święta i te sprawy, ludzie powinni sobie wybaczać potknięcia :D :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Hehe, nie ma sprawy :lol: . Sam bylem zdziwiony, ze w 2006 roku BMT jest tak pozno 8O . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Dla mnie akurat to lepiej ze pozno sa BMT.. moze uda mi sie wygrzebac z finansowego dolka i tez tam pojechac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Gitta napisał:!Wkońcu Gittka Bandytka Towarzystwo wzajemnej adoracji gratuluje zakupu!! Ja tez w koncu to SUZUKICzy są jeszcze twardziele w szczecinie czy same miętkie pisiory?? Normalnie nikogo na pasie nie było w niedziele na motorku. Przecież są jacyś endurzyści w szczecinie. Ja żem skatorzył DR'a po śniegu Mikolaj byl tak mily i troszeczke pomoglem, ale nikt nie zaprzeczy ze dla bereta bylem bezlitosny . Na paru zdjeciach zwyczajnie go nie widac, tak rozpylal snieg krecac sie jak wsciekly. Foty wyszly zajefajne , zabawa jak zwykle przednia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 No od czarowania jestem ja czarownica!Od dzisiaj będę walczyła z pogodą!Obiecuję poprawę pogody!Wkońcu Gittka Bandytka Super. Buddha dziękować bardzo. Szkoda, że narazie coś cienko to wychodzi;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Hej!Naczekalem sie troche zeby pokazac Wam cos co mi przypadkiem wpadlo w rece. Dobre dla tych, ktorzy tesknia za przygoda w zimowe wieczory ;)Tekst po ang., ale spokojnie, poczekajcie az zaladuja sie zdjecia. Lata 50', ameryka... http://galskap.nu/ext/5650.html Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam w odwilżowy wtorek. Gitta coś Ty narobiła? ;) Co to za chlapa za oknem? ;) A gdzie białe tradycyjne święta?! ;) Hę?! Gdzie nastrój?!PZDR! - a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam w odwilżowy wtorek. Gitta coś Ty narobiła? Co to za chlapa za oknem? A gdzie białe tradycyjne święta?! Hę?! Gdzie nastrój?! To wkoncu jaka chcecie pogode?Doba na swieta macie zime ale po nowym roku zaczynam ostra prace nad suchymi drogami.musze wkoncu sprawdzic japanische technische ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam w odwilżowy wtorek. Gitta coś Ty narobiła? Co to za chlapa za oknem? A gdzie białe tradycyjne święta?! Hę?! Gdzie nastrój?! To wkoncu jaka chcecie pogode?Doba na swieta macie zime ale po nowym roku zaczynam ostra prace nad suchymi drogami.musze wkoncu sprawdzic japanische technische ;) Tak tak po nowym roku to jak najbardziej poproszę nawet +15C i suche drogi! ;) też chętnie przypomnę sobie o co chodzi w jeżdzie motocyklem ;) ale teraz przed świętami?! Gitta wstydź się! Gdzie świąteczny klimat?!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Dajcie spokój Gitcie, ona teraz jednym żyje, nie pogoda jej w głowie, troche wyrozumiałości... A jak tam przygotowania do balu sylwestrowego? Czy ktoś prócz Hiszpana kompletuje juz kostiumiki??? Ja tez już mam pewne elementy składowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Czy ktoś prócz Hiszpana kompletuje juz kostiumiki??? Ja tez już mam pewne elementy składowe... chciałbym się poczwalić, że w zasadzie to mam już wszystkie elementy związane z planowanym przebraniem ;) a co?! PZDR! a jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 PZDR! - a co! PZDR! PZDR! a jak! Hiszpan wymiękam przy tobie ale zeby tradycji stało się za dość - POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam.Ehh dziewczyna chciala dobrze a wszyscy narzekaja. Nie ma sniegu za to jest woda i tez jest wypas:) Biorac pod uwage ze ja mam jutro do przebycia 700 km po naszych super polskich drogach to chyba lepszy deszcze niz snieg i zaskonczeni drogowcy:) Wesolych Swiat bo moge sie juz przed nimi nie pojawic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi