Kudlaty Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ale i tak potem wszyscy wylądowaliście w Rio Blad... Redu podjechal tylko po przyczepke, a ze podwozil Magde to i on zawital.... i oni we dwoch tylko tam zawitali, a w namiocie bylo nas ok 10 osob.. (Sasze, Xera, Kusiki i inne zostali tam dluzej niz my...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 A my dzisiaj bylim w namiocie na chwile.. fajnie' date=' milo' date=' pszyjemnie, cieplo i tanio ;[/quote'']Ale i tak potem wszyscy wylądowaliście w RioJestem za zmianą lokalu, ale tak prawdę mówiąc to nigdzie po raz drugoi nas juz nie wpuszczą Ja nie wiem co za banda............................... ci motocykliści :-D :-D :-D Przypominam ze mowilam o Szwalni na placu Zwyciestwa ;-) Pozdrowienia dla wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Przypominam ze mowilam o Szwalni na placu Zwyciestwa Pozdrowienia dla wszystkich To się koleżanka rozpisała ho ho ho ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To się koleżanka rozpisała ho ho ho A ty to co masz jakąś funkcję w czerwony kombinezone?Wyłączność na czerwoy strój ma Mikołaj od teelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To się koleżanka rozpisała ho ho hoOdezwał się pisarz akrobata hi hi hiTen co tu zawsze ma coś do dodania................................... Iza wszystko było spox, tylko lekka bandeczka z namiociku przyszła na piweczko ;) :P :D Dziś pre-zez wita Halo na sali gimnastycznej na Czorsztyńskiej. poczekaj niech ja sobie tylko przypomne gdzie to ja Cie ostatnio widziałem? Hiszpan uspokój mi się zaraz i nie wyrywaj żadnych obcych kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Hiszpan uspokój mi się zaraz i nie wyrywaj żadnych obcych kobitek Ale Pani PRE-ZEZ gdyby nie ten zez ,to by Pani dopatrzyła się podobieństwa między Córeczką a II PANIA ZEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Niedźwiedź jak kobietom się podoba to już sie domyslasz jakiLitości, różowe SUBARU??? Muszę to zobaczyć :-) :-) :-) przyjedź dzisiaj na spotkanie to zobaczysz Hiszpan, ja wieczorami czytam ze ździwieniem taką zieloną książeczkę - dowód osobisty, żeby przypomnieć sobie jak mi na chrzcie dali ;) :P :D [ Dopisane: 08-12-2005, 18:27 ]Ale jajca jak berety, słowo daję, że najpierw napisałem, że różowa, a potem zobaczyłem zdjęcie. HISZPAN WYGRAŁEŚ :lapagora: :lapagora: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 poczekaj niech ja sobie tylko przypomne gdzie to ja Cie ostatnio widziałem? Hiszpan uspokój mi się zaraz i nie wyrywaj żadnych obcych kobitek Ja nie taka obca jak sie wydaje. No carioka kiedy sie posiłujemy;) [ Dopisane: 08-12-2005' date=' 19:33[/i'] ]Ehh chyba musze wziąć lekcje jak tu sie poruszać po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ehh chyba musze wziąć lekcje jak tu sie poruszać po forumHiszpan Ci pomoże HEHEHEHE :-) Sorki Ombre normalnie nie wytrzymałem. :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 dobra dobra juz za mocno świrujecie. Człek chce być miłym a tu takie rzeczy czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 dobra dobra juz za mocno świrujecie. Człek chce być miłym a tu takie rzeczy czytamCórcia. To byl żart!! Taki wiesz.... HAHAHA. Żart. Nie unoś się!!Znamy się nie od wczoraj. Nie wiem czy mnie rozpoznajesz. Jestem Miłosz, ten od VTR i Muchy. Relax! ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 8O Naprawdę to ty??? LOL :-D Czytam to co bazgrzecie od dłuższego czasu;) Ale jakoś nie czułam momentu aby napisaćSpoko nie gniewam się. W pokoju obok mieszka już wasza forumowiczka więc jej się dopytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Naprawdę to ty??? LOL Czytam to co bazgrzecie od dłuższego czasu;) Ale jakoś nie czułam momentu aby napisać Spoko nie gniewam się. W pokoju obok mieszka już wasza forumowiczka więc jej się dopytam Ty NOWA bo cię zaraz na sznurk weźmiamy i przeciągniemy na sankach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No carioka kiedy sie posiłujemy;)Jaka mocarna, no zobaczą ją pjaczkę jedną. :-D :-D :-D To kiedy się spotkamy? Może forumowiczka z pokoju obok zabierze cie do pubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Q! normalnie zbaraniałem... Ale nie ważne czasami tak mam że sobie coś ubzduram i już :D Niedźwiedź co ciekawe ta moja Justynka jest w takim kolorze od urodzenia :) jest to normalny seryjny kolorek z gamy Subaru ;) tez byłem tym zaskoczony. No i druga niespodzianka. Auto od początku jest w posiadaniu facetów :P Normalnie same niespodzianki. Normalnie czasami dochodzę do wniosku, że chyba poprostu nie mam kompleksów które musiałbym czymś tuszować . Nawet różowe auto mi nie przeszkadza :P co to sie porobiło :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi