hiszpan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 LoL......Hiszpan to różowy ?? Noooo! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 To ja tez siem pochwale ze kupiłam autko, VW Passata ktorego bede spłacała do konca moich dni :-D :-D :-D , 3mac kciuki aby nie nastapilo to za szybko bo spadną długi na rodzine :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Po dzisiejszym przyjęciu w RIO BRAWO wnoszę szanowne gremium o rozpatrzenie wniosku o zmianę lokalu.Dobrze mowi... czeba by cos w koncu znalezc.. coby nie siedziec tak na pszejsciu... A my dzisiaj bylim w namiocie na chwile.. fajnie' date=' milo, pszyjemnie, cieplo i tanio ;'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ten malutki ?? Tak. www.moto-akcesoria.pl Zajb*ste te nasze sklepy, może one mają jakiś związek z TV Mango :mrgreen: :?: ... nawet płyny na zamówienie ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No co ja bedę pisał. Moja Subarynka jest jak ta na fotce: nic dodać nic ująć... Hehe, Hiszpan, Ty to masz poczucie humoru :-D Ale gratulacje za fajny pojazd! 4x4?Aha, jakby Ci przyszlo do glowy nie przyjsc na Sylwestra to usiadz w kaciku i poczekaj az Ci przejdzie... Chyba, ze wolisz podroz w bagazniku wbrew wlasnej woli :-) Pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakreconych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Hehe' date=' Hiszpan, Ty to masz poczucie humoru Very Happy Ale gratulacje za fajny pojazd! 4x4?Aha, jakby Ci przyszlo do glowy nie przyjsc na Sylwestra to usiadz w kaciku i poczekaj az Ci przejdzie... Chyba, ze wolisz podroz w bagazniku wbrew wlasnej woli Smile Pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakreconych![/quote'] Żurek decyzja zapadła, bede bawił sie z Wami na imprezie. Kasa wpłacona wiec nie bedziecie mnie musieli wozić w bagażniku ;) Kolor auta nie jest ideałem jak dla mnie ale jakbym kupował nowe to bym grymasił a jak z drugiej ręki to brałem to co było. Jest to jednak mały problem gdyz podobno kobietom kolorek sie podoba :P a ja ze środka i tak go nie widze :D za to jeżdżąc nawet po mokrym juz deceniam zalety napędu 4x4 :D a co dopiero jak spadnie snieg? to dopiero będzie zabawa ;) już sie nie mogę doczekać a za oknem jak na złość nadal jesień.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 NAPRAWDĘ NALEGAM................ Przynajmniej rozpoznajcie teren!!!!!! Jestem jak najbardziej za zmianą i może być wasz teren' date='ale czy możaby poczekać z wyjazdami za drugą stronę Odry do wiosny kiedy to sprzętami będzie można podjechac?Na dzien dzisiajszy nasza dwójka nie ma możliwosci szybkiego dojazdu a i w srode gitta srita sie edukuje az do 21.Wiem wiem ze od jednej osoby nie uzaleznia sie pozostalych,ale na kazdym spotkaniu od ponad 3 miesiecy bylam :mrgreen: [ [i']Dopisane: Czwartek Grudzień 08, 2005 9:52 am[/i] ].....A wczoraj minęło 14 lat Radia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 a co dopiero jak spadnie snieg? to dopiero będzie zabawa Smile już sie nie mogę doczekać a za oknem jak na złość nadal jesień. No nie mogę. Hiszpan od kiedy motocykliści wypatrują śniegu? TFU' date=' paskudztwo. :-) :-) . Kto by pomyślał. No ale jak się ma 4X4 to nie dziwota. :-) HEHE Poprzewracało się w łepetynkach. Jestem jak najbardziej za zmianą i może być wasz teren,ale czy możaby poczekać z wyjazdami za drugą stronę Odry do wiosny kiedy to sprzętami będzie można podjechac?Na dzien dzisiajszy nasza dwójka nie ma możliwosci szybkiego dojazdu a i w srode gitta srita sie edukuje az do 21.Wiem wiem ze od jednej osoby nie uzaleznia sie pozostalych,ale na kazdym spotkaniu od ponad 3 miesiecy bylam Mr. Green Gitta jasne. To tylko taka propozycja, do rozpatrzenia. Wiadomo że wiekszość nas jest z lewobrzeża a dojazdy jakie są każdy wie. :roll: :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Siemka SzczecinZ nudów chyba zacznę sie odzywać;) Słaboręka Ania bez motocyklaKto sie domysli ten sie domyśli kim jestem... (raczej nikim obcym)Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Siemka SzczecinZ nudów chyba zacznę sie odzywać;) Słaboręka Ania bez motocyklaKto sie domysli ten sie domyśli kim jestem... (raczej nikim obcym)Pozdrowienia ha a jednak żyjesz! a juz się zastanawiałem czy cię wcięło? co tak długo nie dawałaś znaków życia? ani na zlotach ani w pubach... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Żurek decyzja zapadła' date=' bede bawił sie z Wami na imprezie[/quote'] Potwierdzam, widziałam na własne, zielone oczy, jak płacil... Samochodu niestety nie obaczyłam, ale pewnie dlatego że się szybciutko zabrałam z pubuTym przydługim wywodem chciałem dać upust niezadowolenia z obsługi w lokalu RIO BRAWO. Opowiadajcie, co sie wydarzyło po naszym wyjściu, że az takie opinie, bo to że na wejściu pani-kielnerka od siedmu bolesci miała jakieś wątpy, to ja miałam okazję się przekonac na własne oczy... Czekam na szczegółową relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ha a jednak żyjesz! a juz się zastanawiałem czy cię wcięło? co tak długo nie dawałaś znaków życia? ani na zlotach ani w pubach... PZDR! Prowadzę bardzo intensywne i męczące życie między.. półkami sklepowymi a uczelnią, wiele bym dała aby czasem wyjśc z domu wypoczęta. A na którym zlocie ostatnio mnie nie było?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 A my dzisiaj bylim w namiocie na chwile.. fajnie' date=' milo, pszyjemnie, cieplo i tanio ;[/quote']Ale i tak potem wszyscy wylądowaliście w RioJestem za zmianą lokalu, ale tak prawdę mówiąc to nigdzie po raz drugoi nas juz nie wpuszczą Ja nie wiem co za banda............................... ci motocykliści :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pani Prezes I, szybko opowiadaj co się wczoraj działo :?: :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ha a jednak żyjesz! a juz się zastanawiałem czy cię wcięło? co tak długo nie dawałaś znaków życia? ani na zlotach ani w pubach... PZDR! Prowadzę bardzo intensywne i męczące życie między.. półkami sklepowymi a uczelnią' date=' wiele bym dała aby czasem wyjśc z domu wypoczęta. A na którym zlocie ostatnio mnie nie było?;)[/quote']poczekaj niech ja sobie tylko przypomne gdzie to ja Cie ostatnio widziałem? bo cos jakos tak nic mi do głowy nie przychodzi :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi