PAWULONIK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kilka osób mnie zna (Buddha, Konrado, Hiszpan, Mikoch) - mam nadzieję że pamiętają Siemka! Witam nowego forumowicza,ja tez naleze do grona wymienionych,w zeszlym roku latales na czerwonej GSXFie w tym kawka 6. Mozesz mnie jeszcze pamietac jak jezdzilem srebrna RF. Kurcze ale swiat jest maly ,do zobaczenia na browarku albo na drodze . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ano Ciebie pamiętam również :D i pewnie jeszcze kilka takich osób się znajdzie, mam nadzieję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pawulonik udawaj ze go nie znasz on zmienil stajnie;) hehehDarek jak juz Ciebie tu przywialo to jest dobrze. Moze jutro skonczym z nimi na browara to kilka osob sie pozna na zywo a nie tylko literki i literki :DPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kilka osób mnie zna (Buddha, Konrado, Hiszpan, Mikoch) - mam nadzieję że pamiętają Very Happy pamiętam, pamiętam :D i pozdrawiam!do zobaczenia już jutro wieczorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Moze jutro skonczym z nimi na browara to kilka osob sie pozna na zywo a nie tylko literki i literki Oczywiście koniecznie a myślę, że okazja będzie poznać dość szerokie grono osób. A tak w ogóle to WITAJCIE W NASZYCH SZEREGACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kilka osób mnie zna (Buddha, Konrado, Hiszpan, Mikoch) - mam nadzieję że pamiętają No jak nie pamiętają............ jak pamiętają. :-) :-) Fajowo że jesteś. A z tą knajpką to może kilka osób np. Carioka, Gitta, Diesel i wiele innych wpadną i ocenią lokalik. Nie mówię że teraz w środę ale może w następną? Co wy na to?? Mówię wam klimacik jest fajny. To do jutra. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A tak w ogóle to WITAJCIE W NASZYCH SZEREGACH. Dziekuję za przywitanie w sumie to ja się powinienem przywitać jak się pojawilem :D Ja nam się zachce ruszyć stare tyłki to pojawimy się jutro na browarku lub soku:DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A z tą knajpką to może kilka osób np. Carioka, Gitta, DieselPrezes zapoznała się ze sprawą i obiecuje że decyzja zostanie podjąta na najbiliższym gremium w Rio. Witam motoforumowiczówWitamy Cie na HALO, bo widze ze na forum to jestes i jesteśAle TRAFIŁEŚ :-D :-D DO TAKIEJ BANDY :D ;) Widze laleczki, że trochą nowej krwi tu sie zlatuje............ ( to do naszego zarządu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Widze laleczki, że trochą nowej krwi tu sie zlatuje............ ( to do naszego zarządu) Będzie co pić... :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 jutro przychodzimy oczywiście licznie do RIO BRAWOmnie nie budiet...Witam motoforumowiczówwitam u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Prezes zapoznała się ze sprawą i obiecuje że decyzja zostanie podjąta na najbiliższym gremium w Rio. O dziękuję za tak szybkie rozpatrzenie mojego podania o wspaniały zarządzie. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Prawobrzeżna brać dajcie znać czy jutro wyruszacie jeśli tak to której, skąd i w jaki sposób:) Przejechalbym się zobaczyć na takie spotkanie mimo, że pracy od cholery i humor nie bardzo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Prawobrzeżna brać dajcie znać czy jutro wyruszacie jeśli tak to której, skąd i w jaki sposób My jutro jedziemy po 20.00 bo Milosz pracuje na drugą zmiane. Jedziemy samochodem możemy umówić się pod Mc Donald-em na Majowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 utro przychodzimy oczywiście licznie do RIO BRAWOmnie nie budiet...mnie tez nie bedzie - chyba' date=' ze jakis cud sie zdazy... Witam motoforumowiczówwitam u nas ... Witam nowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kupiłem u niemiaszków SubaruNo to witaj w klubie. Napiszesz coś więcej? Chociaż jaki kolor ;) :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi