Z3US Opublikowano 22 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Muszę wam coś wyznać... Ja też mam z11, dzisiaj sprawdzałem :notworthy: Cza będzie się przejśc i wymienić z13 na z12 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 muj kumpel kiedys do ogara zalozyl tylnia zembatke od skladaka :lol: kurde to ja juz niewiem jakie zebatki byly robione seryjnie ja mam w Jawce z 13 i chyba nikt jej nie zmenial moim zdaniem ten facet w tym motoryzacyjnym pierdoly gadal moze w motorynkah czy innych mniejszych Rometach z11 byly seryjne :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 w jawce mogła być większ, gdyż jawka ma mniejsze koła niż ogar, wiec to się wyrównuje. (tekie wiadomości mam od m16, wiec nie wiem czy to prawda, jak coś to do niego z pretensjami :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 ale Zeus ma Jawke tylko Mustang tylko niewiem czy Mustang ma weksze kola niz Skuter mnie sie wydaje ze som takie same ale niejestem pewien :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 W skuterze są chyba mniejsze a przynajmniej przednie tak mi się zdaje ale nie bijcie jak nie mam racji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Koła mają te same ! z tyłu i z przodu 16", może ci się zdawało, albo ktoś miał grubszą oponę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 w jawkach kooła były takie same 16`nie ma zadnych wiekzych i miejszych. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja w skuterku z tyłu mam taką strasznie grubą opone ponoć mozna było takie dokupić kiedyś dlatego mi napisałem że jedną mam większą a drugą mniejszą bo z przodu jest normalna taka chuda ale felgi bodaj te same ja mam jakąś specjalną wersje opon rajdową czy cóś :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Masz oponę "o sportowym deseniu" Masz z tyłu węższą rachewkę ? Bo m16 ma z tyłu grubszą oponę, ale ma węższą rachewkę :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Znaczy sie mam rachewki obie takie same czyli standardowe :-)A z tylu owszem oponem mam grubsza i moim zdaniem dzieki temu lepiej sie prowadzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Kurde teraz nie pamiętam jak to tam było ale tylna opona była ekstremalnie gruba a przednia jakaś taka chuda nawet bardzo chuda co do felg to nie weim poprostu nie pamiętam ale chyba obie takie same są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 a czy takom grubom opone moge jeszcze gdzies dostac :?: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 ja dostalem bez problemu w stanie idealnym od takiego dziadka za 20 zl ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 ale w sklepie :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Idz i sie zapytaj :-)Rozmiar 3,00 podejdzie Ci bez problemu 3,25 raczej tez - wiekszych nie sprawdzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi