marekbuli Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 w zasadzie na ten rok te firmy nie przewidują wprowadzenia na rynek takich pojemności. Widziałem takie w katalogach na stany i meksyk pojemności 500 ccmW zasadzie tylko hiosung ma swoją 650 z silnikiem od suzuki sv 650 Ja na twoim miejscu to za te 9 tyś to fajną maszynkę wyrwiesz gdzieś w polsce lub sprowadzoną. Pewnego bandyte 600 albo fazera 600 takie 2 niezawodne sprzęty W piątek uaktualnie stronke to podeśle linka, na dzień dzisiejszy przyszły nowe motocykle, to je złozymy odpalimy wyczyścimy i wstawimy do salonu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 W zasadzie tylko hiosung ma swoją 650 z silnikiem od suzuki sv 650 z silnikiem skopiowanym (lub wzorowanym, zależy jak patrzeć) na suzuki. i tyle ma z nim wspólnego - to tak dla ścisłościjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 W ZASADZIE HIOSUNG KUPIł LICENCJE NA TEN SILNIKtak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A czy wiadomo czy w tym roku jakas z tych firm ma wprowadzic cos wiekszego na rynek ? Bo ceny tych produktow sa na prawde zachecajace, a jednak nowka to nowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 dowiem się jutro dokładnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/445bd27354baeec2.html Tu pare nowych informacji n-t Rometa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 hmmm co ja wiem na ten temat. "Fabryka" "Produkcja" , czy jak to nazywac to sie miscie kilka km ode mnie. Mam kumpla który tam pracuje. To poprostu tania chinszczyzna.Wczeniej zamawiali gotowce , nawet naklejki im lepili Chinole podobno.Teraz sie o tyle zminiło ze poprostu zamawiają czesci i skłądają w PL. Co to jest warte??? Za rok dwa sie okaze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Obstawiam że warte jest tyle co zwykłe g**no, jak i reszta tych chinczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi