ja002 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 znacie jakies fajne supermoto lub w gorszym przypadku enduro do 4500zł???? moto ma by do miasta jak i w lekki teren(jazda po lesie). prosze o propozycje popularne modele z którymi nie było by problemu z kupnem ani z sprzedażą.THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Pojemność, rocznik ? Moge ci polecać np DT 50 SM :crossy:, jeśli masz A1 to np DT 125 X, zresztą wszystkie enduro można przerobić naSM :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 rocznik gdzies od 1993 a pojemnosc gdzies do 600ccm. moto dla kumpla. wczesniej jeździł mz,wska,komarki.chce cos jak XT660 albo DR. poradzcie mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Takie rzeczy to chyba tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 moze rame+opony dostaniesz :biggrin: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Lub coś po wypadku, za takie pieniądze się dostanie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 mozesz kupić DR 600 i przerobic na SM jak kupisz tanio to sie zmiescisz w 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jak supermoto i za takie pieniądze to zamiast dr 600 bierz xt600 ma suchą miske olejową co jest lepsze zwłaszcza w supermoto- jak sie sporo lata na kole :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nom XT lepsza do SM ale w teren to DR napewno XT przyciężka trochę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tak myślałem ale kumpel poprosił mnie żebym stawił taki temat to wstawił dla świętego spokoju :icon_evil: . A cos ze sportów np. FZR lub coś innego do 4500-5000zł od 1991 roku w konkretnym stanie.?????? :crossy: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Za 4,5 to same kółka możesz znaleźć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi