Darekcb500 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam jezdzi ktoś w butkach tej firmy ,bo mysle nad zakupem za kwote 300zl .Na pierwszy rzut oka wydają sie solidne ,ale chcialbym sie dowiedzieć od Waś jakie opinie macie na temat obuwia tej firmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Odkop ale nie ma sensu nowego tematu zakładać bo potem w wyszukiwarce będzie pełno takich samych tematów. A więc co sądzicie o obuwiu Modeka ? dokładniej chodzi mi o model Monza lub Spa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja miałam jakieś takie troszkę do Monzy chyba podobne, ale nie dam głowy, że to te... Generalnie dałam za nie jakieś grosze na EXPO w zesżłym roku. O nieprzemakalności nie ma co mówić, bo coś takie po prostu nie istnieje ;) Ale są bardzo wygodne, więc będą w sam raz, jeśli motocyklem jeździsz na wycieczki :) Po roku starły się nieco podeszwy i zmasakrowała wyściółka w środku, ale z wierzchu są właściwie nie ruszone. O ochronie się nie wypowiadam, bo motocykl mi na nich nie lądował :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 witam, szukam dobrych i bezpiecznych bucikow na motocykl, takie zeby byly wygodne do chodzenia po miescie oraz zapewnialy bezpieczenstwo w razie gleby ;) raczej takie niskie ale zeby chronily kostke i nie krepowaly ruchow, poniewaz nie bede tylko sluzyc do jazdy na motocyklu, do chodzenia po miescie tez ;) bo motocyklem jezdze prawie wszedzie :D a chce tez sobie zapewnic bezpieczenstwo znalazlem takie ale nie znalazlem opini o nich ;) http://modeka.pl/pl/produkty/119/le%20mans.html wlasnie czegos takiego szukam, jesli nie te to co mozecie mi polecić podobnego? pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresmo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Posiadam buty Modeka Monza (http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNs1qLuJAXZOKivHUIXC-1IurerhgJ0csPgvPo5YNVOWQUyj8Rnw) od jakiegoś czasu. Skóra mimo niezbyt intensywnego użytkowania i pastowania puściła po 6 miesiącach. Jedyny plus to to że są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Miałem La Mans 2 - raz reklamowane po krótkim użytkowaniu. Zalet nie stwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi