dunqa Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam.Dopatrzyłem sie ze przy napinaczu łańcuszka rozrządu mogła byc zmieniana przez poprzedniego własciciela śruba która zaznaczyłem na foto. pytanie moje jest nastepujace.Cz mógłby ktos powiedziec czy sruba ta jest orginalna i jezeli reguluje sie nia napiecie łancucha to dlaczego jest dokrecona do oporu byc moze skonczyła sie juz regulacja??? Nie wiem co z tym zrobic...wymienic napinacz czy moze zostawic i nic nie ruszac... Prosze o pomoc.pozdrawiam http://www.fotka.pl/profil/dunqa/ Edytowane 6 Lutego 2008 przez dunqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 musi być tak dokręcona, nic się nią nie reguluje, sam nic nic nie dotykaj bo spier...lisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Srubka jest orginalna tylko chyba skateczona slabym kluczem ale nie wiem napewno. Dokrecona musi byc bo to jest tylko zaslepka wlasciwej srubki nazwiljmy to regulacyjnej bo nie jest ona do konca regulacyjna:P Jak nie slychac lancuszka to nie ruszaj nic. Albo kup nowy napinacz a ten wyslij mi bo mi wlasnie padl:P (zart oczywiscie). Nowy napinacz to ok 350 zeta jak juz bys sie uparl na wymiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam.Dopatrzyłem sie ze przy napinaczu łańcuszka rozrządu mogła byc zmieniana przez poprzedniego własciciela śruba która zaznaczyłem na foto. pytanie moje jest nastepujace.Cz mógłby ktos powiedziec czy sruba ta jest orginalna i jezeli reguluje sie nia napiecie łancucha to dlaczego jest dokrecona do oporu byc moze skonczyła sie juz regulacja??? Nie wiem co z tym zrobic...wymienic napinacz czy moze zostawic i nic nie ruszac... Prosze o pomoc.pozdrawiam Niemasz co robic /??/ Edytowane 6 Lutego 2008 przez wayne2up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Niemasz co robic /??/ Hehhhe zima jest to co ma robic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Panowie niech sobie sam kręci - mechanicy też ludzie i chcą zarobić Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 WitamJa dolacze do tematu. Mam pytanie odnosnie lancuszka i napinacza. Moja r6 ma 42tys przebiegu i cos slychac jakby lancuszek, wystarczy wymienic sam napinacz? I czy trudno to zrobic?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi