kuku54 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam posiadam rx 125 z silnikeim rotax 123 ostatnio mialem dos spory upadek i postanowilem zrobic przeglad calego moto po zdieciu bocznych oslon i szczyszczeniu blota ukazala sie porazka z gaznika wychodza3 cieniutkie wezyki i sa one puszczone do nikad czy tak powinno byc ?? rowniez z lewej storny moto jest dziura w gazniku wyglada jak by powinna tam byc sruba regulacyjna jakas, wchodzi w nia z 5 cm cieniutkiego srubokreta, bez zdiecia gaznika nie potrafie stwierdzic czy ona jest zaslepiona czy jak.Czy wogole do tego moto jest schemat jakis do gaznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 No na moje oko to nie sa braki, tylko rurki odpływowe dla nadmiaru paliwa napewno powinny być dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 tak to są rurki od przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 niepokoi mnie brak śrubki po lewej stronie. Nie masz tam takiej większej śrubki na śr. płaski ze sprężynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuku54 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 niepokoi mnie brak śrubki po lewej stronie. Nie masz tam takiej większej śrubki na śr. płaski ze sprężynką? wlasnie nie ma tam srobki z lewej strony nie mam ani jednej srobki tak powinno byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 powinna być od obrotów jedna ze sprężynką, ale przyglądnij się dobrze czy to gniazdo w które wsadzasz śróbokręt ma gwint może to też rurka od odpowietrzenia ci wychodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi