rafael Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witam,kupiłem Honde CR 250 95r, i chodzi jakos dziwnie. ciagnie prawie od 0 jak 4T!!! ale nie jest przesadnie silna na kolo to max z 3 idzie,zawor wydechowy sprawdzalem chodzi gaznik dawke paliwa tez i nie wiem co jest?? prosze o odp.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Sprawdz czy ten zawor jest dobrze ustawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 pewnie ktoś ją ustawił do jazdy enduro stąd taka elastyczna Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 moze zawor byc tak wyregulowany ze idzie ci dobrze z dolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witam.rozwiązałem już problem zawór nie działal poprawnie :) teraz moto idzie jak głupie.Temat do kosza.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi