Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 tak jak w temacie :D co moze być przyczyna złej pracy skrzyni biegów a dokładie mówiac: jedynka wchodzi tylko jak silnik nie chodzi a zredukowanie na jedynke graniczy z cudem :D czwarty bieg wchodzi tylko przy predkosci około 60kmh wiec potem sie na tej 4 nie moze rozpedzic :D co musze wimenic?ewentualnie naprawić z góry dzekuje za odp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 A sprawdziłes czy sprzegło czasem nie ciągnie ? P.S. zmieniłem tytuł ze względu na użyte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 A sprawdziłes czy sprzegło czasem nie ciągnie ? P.S. zmieniłem tytuł ze względu na użyte słowa sprzegło nówka i nic nie cagnie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeżeli jesteś pewien o sprzęgło to jeszcze zostaje olej , ale to mało prawdopodobnie.Prawdopodobnie trzeba będzie silnik rozbierać. Trzeba sprawdzić łożyska, stan kłów zębatych oraz wodzików. Uszkodzenia mechanizmów zmiany biegów należą do rzadkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Moim zdaniem będzie to związane z wodzikami i automatem kierującym tymi wodzikami. Ja tak miałem jak mi sie poluzował (odkręciły sie te śrubki trzymające to kolo które prowadzi wodziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeżeli jesteś pewien o sprzęgło to jeszcze zostaje olej ' date=' ale to mało prawdopodobnie.Prawdopodobnie trzeba będzie silnik rozbierać. Trzeba sprawdzić łożyska, stan kłów zębatych oraz wodzików. Uszkodzenia mechanizmów zmiany biegów należą do rzadkości.[/quote'] stawiam na wodziki :D czy musze wymienic dwa wpdziki tznn. krzywy i prosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeżeli już jeden wodzik okazuje się być zużytym to drugi także pewnie będzie za chwilę, a po co rozbierać silnik dwa razy. Wymień od razu dwa i będziesz miał spokojna głowę. Części są w miarę tanie nie ma co oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeżeli już jeden wodzik okazuje się być zużytym to drugi także pewnie będzie za chwilę' date=' a po co rozbierać silnik dwa razy. Wymień od razu dwa i będziesz miał spokojna głowę. Części są w miarę tanie nie ma co oszczędzać[/quote'] wodziki kosztuja po 15 zł wiec kase bede miał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 ku*wa ja juz od poczatku sezonu sie biore za skrzynie!!!!!!!!!!!!!! ale musze to zriobic w zime! bedzie ciezka sprawa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 kur*a ja juz od poczatku sezonu sie biore za skrzynie!!!!!!!!!!!!!! ale musze to zriobic w zime! bedzie ciezka sprawa!!!!!! czemu ciezka? silnik na pól i łapiesz zebatki które ci wyleca :lol: -nie raz tak miałem :D a potem instrukcja i składamy do kupy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masło Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 oni maja racje to wodziki mogą byc przyczyna tego zajscia albo złe łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 13 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 oni maja racje to wodziki mogą byc przyczyna tego zajscia albo złe łożyska łozyska 8O mozesz mi to wyjasnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi