mati_mot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 szczególnie jak ktos nie jest w temacie. Sprawa z mentosem była juz omawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 szczególnie jak ktos nie jest w temacie. Sprawa z mentosem była juz omawiana powiedzmy, ze cos tam wiem o tej sytuacji. Temat dotyczy Huberta film ktory wrzucilem tez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 kurde jak to neima nic wspolnego z moto, zobaczcie co robia chlopaki w stanach, na seryjnych zembatkach tylko dokladają klatki, nawet na aguscie czy 1098, i wyjezdzaja z trickami na ulice, tak samo jak na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Widzę ze jak zwykle sami znawcy sie wypowiadają...... Zapowiadajacy to Perek...jesli ktos nie wie kto to to proponuje zmienić hobby Co do nagrania....Pokażcie sami co umiecie na motocyklach i ewentualnie zasiądzcie przed kamerą i sie wypowiedzcie... Ps.Pfeiffer także jezdzi po ulicach.... Edytowane 12 Lutego 2008 przez Coyot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariola Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 o kurde z tego co wiem to chyba Dylona hehemoze z Delongiem Ci sie pomyliło, ale to aktor nie moto-kaskaderhaha http://raptowny.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gość jeździ jak mało kto i szacunek dla niego za jazdę. Reszta to jego sprawa osobista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jakiś tam jeden z pierwszych treningów Raptownego w tym sezonie... Moja strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Widziałem już na SP, Hubert nieźle ciśnie na tym ky7. Drifty mnie rozwalają, do tego fajna miejscówka. Zajebiście podoba mi się motyw z ta tabliczka zamiast swiatel. Jak kupie f2 to sam sie nad takim czyms zastanowie. ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez remy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Widzę ze jak zwykle sami znawcy sie wypowiadają...... Zapowiadajacy to Perek...jesli ktos nie wie kto to to proponuje zmienić hobbyPerek, nie Perek. Posluchaj jak on mowi :(. Zenada. Niech sie zapisze na lekcje dykcji jak chce wystepowac przed kamera ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloze sie, ze to byla spontaniczna zapowiedz, wiec takie uwagi moze lepiej zachowac dla siebie panie zlote usta? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 gadanie nie jest najważniejsze :icon_biggrin: najważniejsza jest technika :D jak wam się nie chce słuchać to wyłączcie głos i w milczeniu i skupieniu delektujcie się techniką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 w takich sytuacjach lepiej byc nie mową :icon_mrgreen: Cie pierd**e zostawcie chłopaka, albo zasponsoruj mu spotkanie z logopedą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi