kubus2905 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witam jak w temacie po co on jest co w nim powinno byc i czy jak go odkrecilem to musi byc nowy chodzi o tylny amor i jeszcze jak rozebrac amortyzator czy sie da wogule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Powinno być w nim jak podejrzewam sprężone powietrze które wypycha lub wpycha olej.. Rozbieranie amora to wyższa szkoła więc lepiej oddaj to jakiejś firmie która sie na tym zna a będzie pewność że będzie to dobrze zrobione. No i 2 sprawa to, że amor to jak by nie patrzeć też Twoje bezpieczeństwo. Amor da się rozebrać skoro ktoś go złożył to i rozłożyc się da pytanie tylko jakim kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 w tym zbiorniczku jest azot pod ciśnieniem 7-10barów, tylny amortyzator proponuje oddać do specjalisty Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 to ciwne bo rozebralem amora tzn odczepilem ten zbiorniczek i wylecial z niego olej ;/ amor byl zajechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek14 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 to ciwne bo rozebralem amora tzn odczepilem ten zbiorniczek i wylecial z niego olej ;/ amor byl zajechanyWITAM. MAM PYTANKO. ZAKUPIŁEM KMX. ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE. ZROBIŁRK OD PODSTAW. JEST JAK NOWY. TYLE TYLKO ZE NIE MAM CYLINDRA DO SILNIKA. MOŻE KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA DOSTAĆ. NA ALLEGRO NIE SPOTKAŁEM SIĘ JESZCZE. POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jest jak nowy tylko nie ma cylindra??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ZROBIŁRK OD PODSTAW. JEST JAK NOWY Nie czytaj miedzy wierszami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi