tmi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Niech sobie przejeżdza na centymetry i tak nie robi to na mnie takiego wrażenia jak Japońscy policjanci na swoich motocyklach.I jeszcze nie wziąłeś pod uwagę jednego - przewrócenie się na wskutek za dużego przechyłu i przerócenie się przez stracenie przyczepności opony z ziemią. Fajne, nie powiem, ale nie aż takie jak na drugim filmiku. Edytowane 29 Stycznia 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Co sie stalo z moim postem?? :biggrin:I z moim avatarem?? :biggrin: Edytowane 29 Stycznia 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Co sie stalo z moim postem?? :biggrin: jesssu... następny :/patrz na to, co pisze admin, będziesz wiedział. podpowiem, że w dziale spraw technicznych forum w temacie: mają szkolenia, była o tym mowa np. w wywiadach. nazywa się to "szkołą jazdy motocyklem ciężkim", a zaczyna od kursu na endurakachparę razy miałem okazję widzieć po kraku jak wymiatali między puszkami: byłem pełen podziwu, ja tak nie potrafię :biggrin: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterBIG Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ktoś skasował mój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Pierwszy filmik - z tego co ja tam widze, to jeżdzą na takich motocyklach, że aby go przewrócić trzeba mieć jakieś umiejętności. Co trochę słychać tarcie o ziemie więc żadna sztuka, ogromne ułatwienie, coś jakby dodatkowe kółka boczne. Kolego chyba oglądałeś nie te filmy albo nigdy nie zasiadłeś za harym pisząc takie banały !!!!! Edytowane 29 Stycznia 2008 przez DARAS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi