Limo Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Pozostaje nam wierzyć że tak :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Wiem, ze to nie temat na pogaduszki ale musze podzielic sie ta smutna wiescia: No i rozbilem.Kreta droga w gorach z super asfaltem, euforia, Lords of acid na mp3 no i troche piasku na winklu wyprofilowanym 90 stopni a przy tym 60 km/h na budziku. Poszla slizgiem, ja za nia a gdy zlapala przyczepnosc i wyleciala w powietrze to tylko modlilem sie zeby tylko raz sie przekrecila.Wysluchala moje modlitwy. Zrobila pelne 360 stopni. straty - podnozek, owiewka, stelaz, bak, zegary - cud szyba wyskoczyla i cala. Gmole duzo uratowaly, gdyby nie wyleciala w powietrze straty bylyby praktycznie zadne. Ale chyba warto bylo.Siodme niebo wczesniej, tak ,ze widzialem piasek a powiedzialem sobie - to tylko ciemniejsza plama na asfalcie.udalo sie dojecha spowrotem 80 km do domku. Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi