prince Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale może mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Nie chodzi o kase, niech ma i to duuuuzo, ja jej nie wróg, mnie chodzi i jakies pozory legalu, ale juz konczmy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 http://www.wild-sovietboxer.yoyo.pl/index_pliki/Page358.htm dodalismy do galerii w koncu jakies zdjecia :(zapraszam. btw- troche zawalilam sprawde z jedna rzecza, ale ja naprostuje za nie dlugo..(mam nadzieje) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam jestem pod wielkim wrażeniem osiagnięc Gosi :biggrin: :bigrazz: :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 juz mi stuknal roczek. a ja nadal nie ruszylam z tematem dniepraa.. k*rw.. jak mi sie nie chce.. wybaczycie, prawda? ;) przewiduje maly gratis wrzucic. niektorzy widzieli, inni nie. cos z cyklu "to co tygryski lubia najbardziej" ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam. W księdze gości dodałem małą uwagę dotyczącą porady technicznej geometrii zaprzęgu.Jak się przyda to się cieszę, bo myslę że to ważne dla wszystkich chcących praktycznie z porady skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przyjęłam ;) i dziękuję za uwagę. poprawię. teraz rozszerzam materiał o wojennej emcie, kończę o tej prądnicy nieszczęsnej... jeszcze chwila i wrzucam na druty. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Gosiu uważaj, moga ci zamknac strone za symbole narodowej nienawisci:)Gwiazda jak i tatowy sierp z Krużewników jest zakazan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi