ruthi7 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Do sprzedania prawie NOWA Suzuki SV650 Sport (wersja z fabryczną pełna owiewką) wraz z 14 miesięczną GWARANCJA!!!!!! Dane:Rok: 2007Pierwsza rej.23.03.2007Przebieg 2176 mil.Książka serwisowa (ANTON MOTORCYCLES LTD) tylko w wpisem z pierwszej inspekcji serwisowej przy 600milach!!! Jest to motocykl ABSOLUTNIE BEZWYPADKOWY. Bez żadnych otarć, przetarć. Po prostu jak z salonu. Color CANDY NAPOLEAN BLUE. Garażowany, czysty, bez żadnego zużycia (łańcuch, opony), wszystko w oryginale. Motocykl bezinwestycyjny z 14 miesięczna gwarancją producenta. Moto posiada wszelkie dokumenty, książkę serwisową, manual, komplet 2 kluczyków + karta z kodem, klucze, rachunki, gwarancję etc. Dodatkowym wyposażeniem są crash pady oraz tankpad zamontowane w salonie, Sv-ka posiada oryginalna nakładkę na tylne siedzenie. Motocykl od początku garażowany. Bardzo mało używany z minimalnym przebiegiem. na oponach można zobaczyć jeszcze fabryczne kolorowe paski. Łańcuch, klocki hamulcowe bez zużycia. Moto jeszcze nie wystawione na allegro, można zakupić prawie NOWĄ SV-ke kilka tysięcy złotych taniej niż w salonie czy od importera ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M553376 ) jak również sprowadzonych egzemplarzy na allegro. Jeżeli ktoś ma ochotę można zabrać moto na inspekcję do salonu (oczywiście na koszt kupującego). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Generalnie wychodzę z zasady, że "we własne gniazdo sie nie sra". Dlatego nie zajmuję się wypadkowymi moto, nie reanimuje ich po kątach. Nie wciskam żadnych min. Szukam maszyn zadbanych, serwisowanych, takich których mogę sprawdzić historię. Siedzę w motocyklach oraz na forum już trochę czasu i wiem co oznacza wysiłek odkładania pieniędzy na 2oo.... Sprowadzam motocykle z UK. Jest to moje dodatkowe zajęcie poza pracą która normalnie wykonuje. Dlatego ceny możecie znaleźć dużo niższe niz na allegro czy komisach. Ostatnie moję moto, które sprzedałem do Polski wysłane było kurierem. Jednak teraz będe dysponowal własnym vanem a moto może być dostarczone bezpiecznie pod same Twoje drzwi. Ewentualnie będzie do obejrzenia w okolicach Częstochowy. Więc, jeżeli szukasz jakiegoś motocykla, bezwypadkowego, bez przekręconego licznika (których pełno na allegro), z historią serwisową napisz bądź zadzwoń do mnie. Napewno coś dla Ciebie znajdę.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SV znajduje się w UK, jeżeli ktoś jest zainteresowany i mu się spieszy proszę o kontakt, dogadamy termin dostarczenia moto do Polski. W przeciwnym razie moto będzie w Polsce gdzieś kolo końca lutego - marzec, będzie można podjechać, dotknąć, powąchać i co tam jeszcze... Kontakt:e-mail: [email protected]gg: 2814187tel domowy UK: (0044)02476161609 (ze skype-a można dzwonić za grosze)skype: damian_gawronski A tutaj można zobaczyć zdjęcia o dużej rozdzielczości. Jeżeli ktoś chce zobaczyć coś czego nie ma na zdjęciach - napisz, zrobię dla Ciebie zdjęcie wybranego elementu motocykla. http://www.voila.pl/o8svo/ http://www.voila.pl/ewsmz/http://www.voila.pl/6mg7w/?1 Cena: 17200zł (z możliwym transportem pod dom kupującego) Edytowane 27 Stycznia 2008 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tutaj też się stało :biggrin: i tutaj również jak w przypadku FAZERA przewidziałem malutki upust dla ludzi z forum :biggrin: Polecam!! http://www.allegro.pl/item304767940_suzuki...duzo_zdjec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Odświeżam. Sv-ka będzie do oglądania 23 lutego w Polsce. Cena do odbioru w aukcji:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313054375 Polecam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nikt nie chce nowego moto za 17 tysia? Ile kosztuje zarejestrowanie tego w Polsce i przełożenie kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Widocznie cały problem w tej kierownicy :icon_biggrin: Zauważyłem, że sv-ki nie cieszą się zbyt dużą popularnością u nas nad Wisłą... a szkoda bo to całkiem sympatyczne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Nikt nie chce tej SVki za tak śmieszne pieniądze?? :buttrock: Ludzie to jest prawie nowe moto!Gdyby nie to,iz narazie brak roboty to napewno bym sie tym sprzetem zainteresowal,gdyz waham sie miedzy popularnym jajkiem Gsx 600F(rok 2000 i wyzej) a wlasnie ową SVką 650 w "nowej budzie" :biggrin: Edytowane 14 Lutego 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak cena była 17,2tyś dzwonili i pisali że za drogo, za 16 to może by pomyśleli. Jak cena spadła do 16,7tys (w ostateczności za 16,5) to piszą, że cena za niska i coś podejrzane, zapewne bite lub kradzione ;) dzisuusmadafaka!!!! :) Zapraszam do oględzin w sobotę, można zabrać moto do salonu/serwisu na sprawdzenie, można przywieźć mechanika, 10 mechaików, żonę z teściową i wróżbiarza nawet!! :biggrin: Nie mam nic do ukrycia. I jeszcze sprawa mile-->km bo też ludzie pytają. Jest to sprawa przyciśnięcia guzika ADJ na 3 sekundy i gotowe. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Gdyby była flota .. już by u mnie stała w garazu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Podaję telefon kontaktowy, pod którym można umawiać sie na spotkanie: 698425651 Adrian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tak patrze... SV... 2007... Nie chce ktoś może Bandita 1200S kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi