piaggino Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam! Dzisiejszy temat rozchodzi się o jakość narzędzi firmy Neo. Wiem tyle że firma weszła na rynek niedawno, a jak pytałem się dilera Neo i Stanley'a to jakość ich jest porównywalna, a cena jednak nieco mniejsza. Co wy o tym sądzicie? Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Polecam na początek do prac lekkich i nie tylko klucze CRAMP http://allegro.pl/search.php?string=cramp&...&personal_rec=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Sprawdzają się.Przoduje Beta ale ogólnie jest kilka firm tańszych i dobrych między innymi Neo. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Neo to cos jak Stanley, dobre materiały ale niepotrzebnie pochromowane i takie cukierkowo kolorowe, bo to wszystko tylko kosztuje a na walory praktyczne nie ma wpływu. Klucz ma być z dobrego materiału, to jest najważniejsze.Ja mam różne sestawy kluczy firm których nazw nawet nie pamietam, ale są bardzo dobrej jakści. Jeżeli to ma być pierwszy zestaw kluczy który kupujecie to lepiej jakiś nie za wielki, tak żeby były najważniejsze klucze. A jezeli naprawde chcecie mieć dobrze wyposażony warsztat to najlepiej kupić kilka różnych zestawów, a nie jeden ze wszystkim kluczami, bo napewno nie będzie tam wszystkich kluczy. No chyba ze kogoś stać na profesjonalny zestaw, za 4 cyfrową kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Neo to marka firmy Topex i dlatego do mnie nie przemawia. Ja kupiłem parę lat temu komplet w obi mają swoją markę nie pamiętam jak sie nazywa miały 4 gwiazdki. Grzechotką można odkręcać koła, klucze przetrwały remont traktoru i skrzyni biegów w Lublinie, pracę w gospodarstwie nie tylko jednym, często porzyczam. ogólnie są ok polecam. Aha zapomniałem polecił mi te klucze serwis, który serwisuje w mojej firmie wózki widłowe i używa ich ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Neo sprowadza ta sama firma co Topex, Pegasusa itd. Są to prawie najlepsze narzędzia od tego importera. Mam jeden zestawik i chwalę go sobie, może dlatego że mam za darmo :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Narzedzia NEO wygladaja solidnie.Jak jest z trwaloscia?To bedzie wiadomo za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A wie ktoś jak się sprawdzi ten zestaw: http://www.allegro.pl/item848204082_zestaw...08_709_neo.html i czy ktoś wie gdzie są produkowane narzędzia neo, bo jak jest made in china to podziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam zestaw imbusów kulowych. Bardzo dobre. Mam klucz dynamometryczny NEO 10 - 60Nm. Certyfikat kalibracji. Jestem zadowolony. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Neo to przyzwoita cena i bardzo dobra jakość.Używam tych narzędzi codziennie w pracy.Grzechotki wytrzymują, nasadki nie pękają nie tracą wymiaru.Jedyny mankament to wycierające się napisy określające wymiar nasadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi