uki80 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 witam. planujemy z kumplem wybrac sie na wakacje gdzies po europie. dokladnie nie wiemy gdzie to bedzie. ma to trwac jakies 3 tygodnie. moze sie spiesze z tym pytaniem bo wyjazd dopiero w 2009 (kumpla narazie nie ma w kraju a ja mam sporo spraw) ale chcialbym wiedziec gdzie warto zajechac. chetnych pewnie przybedzie i kazdy bedzie chcial wprowadzac swoje poprawki co do toru jazdy wiec jesli sa jakies godne polecenia miejsca albo nieprzyjazne motocyklista rejony to wole je znac. fajnie jakby to byly rejony na lonie natury z polami namiotowymi (nad jeziorkami czy w lasach itd.) z gory wielkie dzieki za kazda podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paullus Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 mi sie podoba CHorwacja i Ruminia chociaz jeszcze nie byłem ale plany są. pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja w sumie myślałem czy w tym roku jakiegoś wypadu do Francji nie zrobić ale cóż wszystko okaże sie w praniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Sie mata, ja 2 lata temu bylem w Chorwacji i bylo fajnie. Jednak nic nie przebije moich tegorocznych wakacji. Objechalem na moto Alpy, bylem we wszystkich alpejsckich krajach. BAJECZNE drogi i widoki!! http://picasaweb.google.com/koniaczek/Alpy2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Objechalem na moto Alpy, bylem we wszystkich alpejsckich krajachmożesz zapodać jakiś mały kosztorys i ilość dni ... Z góry thx :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 no własnie w sumie mały kosztorysik by sie przydał no i ile dni temu poświęciłes... z góry dzieki za odp. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi