Skocz do zawartości

Mototarg Warszawa 2008

Piotr27
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

bazar słaby, ale jak się robi zakupy z Listkiem to kaski Shoei można było nabyć po dobrej cenie co nie :>

pażdziocha nie sprzedałem ale mam 2 potencjalnych - realnych klientów. Reszta to była banda gnoi która chciała manetką pokręcić, no najogrszy to był taki Wieczny Student, no nie mógł się od tych manetek odkleić :) motocykli do sprzedania było niedużo, no i takie wałki że szkoda gadać. 8 letnie motocykle z przebiegiem 9.000 - 12.000 km, składaki, klepaki i bidy stały takie, że mój bandit to przy tym funkiel nówka jeżdzona przez staruszkę

WOW!!! ASIA TV STAR ??????????

Szacun jak byk. Teraz sie dopiero zacznie. Autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy :icon_question:

Fajowo że w końcu też miałem okazję osobiście poznać Marcina SF notworthy.gif

To Ty też gwiazda jesteś ???? hahahahahaha

motocykli do sprzedania było niedużo, no i takie wałki że szkoda gadać. 8 letnie motocykle z przebiegiem 9.000 - 12.000 km, składaki, klepaki i bidy stały takie, że mój bandit to przy tym funkiel nówka jeżdzona przez staruszkę

to tak jak mój i .............tez do sprzedania :icon_rolleyes:

nic nie straciłeś, no po za tym, że "obiad" oddam Ci innym razem :)

PS Rebel, a co już upatrzona ? Czy Gizu sprzątnął sprzed nosa?

WOW!!! ASIA TV STAR ??????????

Szacun jak byk. Teraz sie dopiero zacznie. Autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy ;)

To Ty też gwiazda jesteś ???? hahahahahaha

to tak jak mój i .............tez do sprzedania :lalag:

też jestem gwiazda, wywiad był, też podobno w telewizji byłem, ale że nie jestem blondyneczką o długich nogach ze szczurem na kasku, tylko mordę mam jaką mam to mnie niestety nie pokazywali za długo :crossy:

też jestem gwiazda, wywiad był, też podobno w telewizji byłem, ale że nie jestem blondyneczką o długich nogach ze szczurem na kasku, tylko mordę mam jaką mam to mnie niestety nie pokazywali za długo :crossy:

nie martw się Szszura też nie pokazali :lalag:

Wez mnie nie rozsmieszaj, juz nieraz pisales na forum jaki to twardziel jestes i komu bys w 'ryja nie dal'. Prawda jest taka, ze troszke bys sie zdziwil i dostal w pizde od osiemnastolatka dwudziestodwulatku.

HiHiHi hU_eHe ale zarciQ!!!~~! Udal ci sie kawal.

Nie, tylko tobie bym chętnie w mordę dał :icon_rolleyes: Chociaż jest pewne ryzyko. Zabijesz gówno, a odpowiadasz jak za człowieka.

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...