Marcin SF Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 bazar słaby, ale jak się robi zakupy z Listkiem to kaski Shoei można było nabyć po dobrej cenie co nie :> pażdziocha nie sprzedałem ale mam 2 potencjalnych - realnych klientów. Reszta to była banda gnoi która chciała manetką pokręcić, no najogrszy to był taki Wieczny Student, no nie mógł się od tych manetek odkleić :) motocykli do sprzedania było niedużo, no i takie wałki że szkoda gadać. 8 letnie motocykle z przebiegiem 9.000 - 12.000 km, składaki, klepaki i bidy stały takie, że mój bandit to przy tym funkiel nówka jeżdzona przez staruszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ponawiam pytanie ...czy można obejrzeć ten wywiad gdzieś w sieci :icon_question:jutro powinno byc na stronie kuriera. chyba :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 WOW!!! ASIA TV STAR ??????????Szacun jak byk. Teraz sie dopiero zacznie. Autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy :icon_question:Fajowo że w końcu też miałem okazję osobiście poznać Marcina SF notworthy.gifTo Ty też gwiazda jesteś ???? hahahahahahamotocykli do sprzedania było niedużo, no i takie wałki że szkoda gadać. 8 letnie motocykle z przebiegiem 9.000 - 12.000 km, składaki, klepaki i bidy stały takie, że mój bandit to przy tym funkiel nówka jeżdzona przez staruszkęto tak jak mój i .............tez do sprzedania :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 No a ja w końcu nie pojechałem ale jak wiudać nie warto było. Pozdro for all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 nic nie straciłeś, no po za tym, że "obiad" oddam Ci innym razem :) PS Rebel, a co już upatrzona ? Czy Gizu sprzątnął sprzed nosa? WOW!!! ASIA TV STAR ??????????Szacun jak byk. Teraz sie dopiero zacznie. Autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy ;) To Ty też gwiazda jesteś ???? hahahahahaha to tak jak mój i .............tez do sprzedania :lalag: też jestem gwiazda, wywiad był, też podobno w telewizji byłem, ale że nie jestem blondyneczką o długich nogach ze szczurem na kasku, tylko mordę mam jaką mam to mnie niestety nie pokazywali za długo :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 też jestem gwiazda, wywiad był, też podobno w telewizji byłem, ale że nie jestem blondyneczką o długich nogach ze szczurem na kasku, tylko mordę mam jaką mam to mnie niestety nie pokazywali za długo :crossy:nie martw się Szszura też nie pokazali :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 szczur zrobił furrorę jak wyjeżdżałaś z bajzlu, ludzie któzy stali przy ochronie i ochrona nie mogli się z ziemi pozbierać, było wesoło. No i uprałaś go trochę, a mówiłem poczekaj, jeszcze będzie padać :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 szczur zrobił furrorę jak wyjeżdżałaś z bajzlu, nie tylko jak wyjeżdżałam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 następną razą z fretką przyjade :icon_mrgreen:co za obiadek chcesz zwracać? fuj...tak przy wszystkich :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Rebciu, ale za obiadek a nie obiadek :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Wez mnie nie rozsmieszaj, juz nieraz pisales na forum jaki to twardziel jestes i komu bys w 'ryja nie dal'. Prawda jest taka, ze troszke bys sie zdziwil i dostal w pizde od osiemnastolatka dwudziestodwulatku.HiHiHi hU_eHe ale zarciQ!!!~~! Udal ci sie kawal. Nie, tylko tobie bym chętnie w mordę dał :icon_rolleyes: Chociaż jest pewne ryzyko. Zabijesz gówno, a odpowiadasz jak za człowieka. Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie, tylko tobie bym chętnie w mordę dał :bigrazz: Chociaż jest pewne ryzyko. Zabijesz gówno, a odpowiadasz jak za człowieka.DZIECI! CICHO JUŻ, DO CHOLERY JASNEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 kociaki - nie drapać się :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi