Mimo_ck Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak w temacie-czy tarcze pokryte rdzą da się wyczyścić i dalej użytkować bez żadnych następstwe,czy trzeba się na nowe naszykowaźć????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Jesli nie ma ubytków w matriale a nalot to taki połowiczny do papierek śćierny jakis delikatny nawet i spox mozna jezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Rosa Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Nawet i to pewnie przesada, o ile tarcze nie są mocno zardzewiałe. Klocki same je wyczyszczą :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 u mnie żeliwne tarcze brembo zawsze były rude po nocy spedzonej na dworze... taki ich urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Rosa Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Dokładnie. Dobre tarcze mają rdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 popatrz na auta, które stoją w komisach i salonach samochodowych. większość niejeżdżonych ma "rude" tarcze a są dobre :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 popatrz na auta, które stoją w komisach i salonach samochodowych. większość niejeżdżonych ma "rude" tarcze a są dobre :D pozdr no nie wiem ostatni jechałem nubira która stała rok tarcze były rude i czuło sie pod stopa jak pedał skacze :? a o skutecznosi tych hamulców to juz nie wspone :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Rosa Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 No nie wiem. Ostatnio jak się całowałem z rudą dziewczyną to jej brzydko pachniało z ust :D. Nubira miała zwichrowane tarcze a ruda nieumyte zęby :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 No nie wiem. Ostatnio jak się całowałem z rudą dziewczyną to jej brzydko pachniało z ust :D. Nubira miała zwichrowane tarcze a ruda nieumyte zęby :D. ale ześ mnie tym postem rozbawił :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi