maciops Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam O dawno mnie tu nie bylo :banghead: Ale jest taka akcja. Pytanie kieruje do ludzi z Olsztyna i okolic. Razem z kilkoma kolegami z Barczewa mamy pomysł a żeby napisac petycje do burmistrza naszego miasta z prośbą o udostępnienie jakiegoś terenu pod budowę toru motocrossowego. Jeśli ktoś chciałby się do nas przyłączyc to walcie na gg Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Ja bardzo chętnie bym do czegoś takiego sie przyłączył tylko trochę daleko miałbym.(do Olsztyna mam 50km) Sam tak myślałem zrobić ale u mnie w okolicy malućko jest z-cross'owanych wiec lipa. Ja u siebie coś dowiem sie jak to jest z takimi torami. ;) Tak właśnie myślę że nici z tego bo w olsztynie jest tor. Ale sam pomysł dobry. :rolleyes: :wink: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale pod Olsztynem, od strony Mrągowa, jest tor. Czy nie jest on udostępniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) watpie zeby wam sie udalo, zwlaszcza ze w odleglosci 10 km macie tor na lubelskiej, idealna lokalizacja, mozecie smialo offroadem pociac i po 15 mintach jestescie na torze, ktory jest konserwowany przez olsztynski klubjak na moje to zrobcie sobie lepiej tor na "dziko" dowiadujac sie wczesniej, czy ziemia nie nalezy do prywatnej osoby mlodzi, ambitni, a pewnie na gadaniu sie skonczy ;)troche krytycznym okiem na to patrze, bo zalatwialem niejedna sprawe w roznych urzedach. a wiem, ze miasto czy gmina nie lubi oddawac swojej ziemi za darmo czekam na dalsze info o postepach w realizacji planu :wink:p.s. jak sie zrobi troszke cieplej i skonczy sie sesja (czyli okolice marca), to moze byscie wpadli do nas? moznaby posmigac razem. w kupie razniej, bo jest motywacja zeby wyprzedzic kumpli przed soba :rolleyes: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Sprobowac zawsze warto ale musicie sami podac lokalizacje, wielkosc terenu, czy jest w poblizu zabudowan, i w koncu podac uzasadnienie, ktore nie moze brzmiec: bo nie mamy gdzie jezdzic/trenowac. Tak jak napisal defeks ;p szanse jak wygrana w totka. Aby trenowac na lubelskiej trzeba miec zgode motoklubu- tak oficjalnie :) Z barczewa macie nawet chyba szybciej niz ja - zanim przebije sie przez centrum to 25 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Aby trenowac na lubelskiej trzeba miec zgode motoklubu- tak oficjalnie :banghead: Jakieś pismo czy trzeba zapłacić. Zwykły człowiek z motocyklem może cz tylko członek jakiegoś klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Naprawdę idea godna ale... nie dacie rady i nie trzeba się bać tego słowa :crossy: . Popatrzcie, taki lubelski KM Cross naprawdę ma wielkie z tym problemy, mając przy tym worek argumentów i "wtyki" jak sądzę. Sami zobaczcie jak to wygląda, ręce opadają ale walczyć trzeba w imię :crossy: :crossy: :icon_question: 1, 2, 3, i wreszcie 4 ... może wreszcie? :crossy: . Pzdr. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez rispekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki za słowa otuchy. :icon_question: Niestety wiemy z czym to sie wiąż ale mamy nadzieje że damy rade. Póki co złożyłem podanie do burmistrza. A widzę że u Ciebie rispekt rzeczywiście lipa. Będziemy próbowac jak coś się ruszy to dam znac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wiesz, z tym "nie dacie rady" to chyba za bardzo się zagalopowałem :wink: . Oczywiście działajcie bo trzeba! Proponuję np. zadzwonić do włodarzy KM Cross i podpytać jak taktycznie zagrywać w takiej sytuacji. Mając jakieś wskazówki zawsze łatwiej. Trzymam kciuki :icon_exclaim: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 W związku z tym że bacia mojej dziewczyny jest radna. :buttrock: Dostałem błyskawiczną odpowiedz na swoje podanie. NIE Ale nie tak całkiem nie. Powiedziała mi żebyśmy wybrali parę miejsc które by się nadawały i wtedy do nich napisali. I jeśli któreś z nich będzie należało do gminy to raczej bez problemu zostanie nam użyczone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ha no to w niedziele ruszamy z budowa toru. :biggrin: Na starej zwirowni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Gratuluje :crossy: :crossy: Czym robicie? Łopatami czy ciężkim sprzętem?Macie jakiś projekt czy na 'miejscu' wszystko ustalacie?Długi będzie :crossy: ??A i ile was tam jest?(do łopaty oczywiście :icon_evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 hmm... a gdzie jest ta zwirownia dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zwirownia jest jak jedziesz z Barczewa w strone Jezioran. Zaraz za Kronowem skrecasz w las. Ciezko trochę wytlumaczyc musialbys sam zobaczyc. :crossy: Narazie robilismy łopatami. Ale czekamy az koles bedzie miał chwile czasu to wpadnie z ciężkim sprzetem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 dajcie jakies fotki, jestem ciekawy jak to wyglada :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi