stasiustasiu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) chwale sie jak to przystalo...od czwartku chodze baaardzo zadowolony bo przywiozlem do garazu piekna czarnule :buttrock:SUZUKI GSX600F pieknosc jakich malo... zakochalem sie od pierwszego wejrzenia szkoda tylko ze calyc zas pada bo niepolatam :/ale w czw przylecialem ze szczecina :icon_mrgreen: ELEGANCKO mam nadzieje ze sie zobaczymy na zlotach/trasie... etcoby do wiosny POZDRAWIAM fotki dodam kiedy indziej (musze sie nauczyc obslugiwac bikepics.com) PS to chyba ten link :buttrock: powinien dzialac http://www.bikepics.com/members/stasiustasiu/p1/ Edytowane 20 Stycznia 2008 przez stasiustasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Cześć, gartulacje no ładna ładna. Fakt pogoda ostatnio u nas fatalna ale już prawie luty więc niedługo bedzie dobrze :icon_mrgreen: . Do zobaczenia gdzieś w okolicach Szczecina.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ładna, powypadkowa... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ładna, powypadkowa... nie znam motocykla sportowego powyżej 10 lat, który nie miałby kontaktu z asfaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 nie znam motocykla sportowego powyżej 10 lat, który nie miałby kontaktu z asfaltem Łączę się w bólu z Tobą. Są motocykle naprawione i "naprawiane" Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Łączę się w bólu z Tobą. Są motocykle naprawione i "naprawiane" Zgadzam się, a poczym poznałeś że ten jest "naprawiany"? Jeśli tak sądzisz bo tak wywnioskowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgadzam się, a poczym poznałeś że ten jest "naprawiany"? Jeśli tak sądzisz bo tak wywnioskowałem. To już mój słit sikret, ale nie trudno się po zdjęciach domyśleć. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Cześć, gartulacje no ładna ładna. Fakt pogoda ostatnio u nas fatalna ale już prawie luty więc niedługo bedzie dobrze :icon_question: . Do zobaczenia gdzieś w okolicach Szczecina.Pozdrawiam bede tam latal :crossy: waly etc mozliwe ze sie spotkamy przy piwie... bezalkoholowym oczywiscie :crossy:byle do wiosny ;-) Ładna, powypadkowa... Hmm... to ze ma nieorgynalny lakier to wiem ale dzwona wiekszego nie miala znam cala historie tego moto (od nieznajomego znajomego...)no chyba ze o czyms nie wiem to z checia sie dowiem :crossy: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez stasiustasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 W 90 były czarne felgi? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Łądna, ale nie pasuje mi to spasowanie kanapy z zadupkiem:http://www.bikepics.com/pictures/1154882/Czyżby jakiś dzwon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ale sie czepiacie, jak Stare Babcie :wink: Gratulacje :icon_exclaim: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Super gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 W 90 były czarne felgi?o ja pi..., to już felg nie można sobie maznąć pod kolor moto :) ...jeśli po tym wnioskujesz, że moto powypadkowe to gratuluje :clap: Łądna, ale nie pasuje mi to spasowanie kanapy z zadupkiem:http://www.bikepics.com/pictures/1154882/Czyżby jakiś dzwon?następny znawca :clap: ...przecież to nie nowe moto, może siedzenie było tapicerowane? Ale sie czepiacie, jak Stare Babcie :crossy: :biggrin: GRATULACJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 z tego co wiem to czlowiek ktory wczesniej dosiadal moja SUZI wymienil kanape bo stara byla obdarta etc... mi sie bardzo podoba ten "zadupek" i wogole cala SUZI mi sie podoba jak malo co :crossy: :buttrock: moze i byla po dzwonie ale wazne ze jest odrestaurowana tak jak mi sie podoba (na czarno) takiegomoto szukalem i znalazlem... wiec jestem zadowolony :biggrin: pozdrawiam i do zobaczenia na trasie ... byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Grunt to zadowolony klient. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi