rieju rs1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 witam mam problem z regulacja gaznika znalazlem jedna srubka w gazniku i co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 czytaj to co jest naforum a ni zadajesz pytanie ktore było miliobn razy wałkowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rs1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 szukalem na forum i nic takiego do tego akyrat modelu rieju rs1 nie ma! jak woe ktos gdzoie znajduje sie ta druga srubka do regulacji to piszcie!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zamiast szukać drugiej śrubki poszukaj podręcznika ortografii.A teraz konkretne pytanie - napisz nam czym różni się gaźnik tego hiszpańskiego kasztana od innych gaźników silników dwusuwowych? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zapewne masz gaźnik Dellorto 14, 16 lub 17,5 mm :icon_question:))))))) Ta śrubka ze sprężynką(prawdopodobnie wchodzi od dołu) jest od ustawiania przepustnicy, ta z boku jest od składu mieszanki :icon_question: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rs1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 piotr dudek nie wiem czym sie rozni ale wszedzie pisza ze do regulacji gaznika sa uzywane 2 srubki od przepustnicy i od skladu mieszanki! ta od przepustnice mam a ta od skladu mieszanki albo nie moge znalezc albo jej wogole nie ma!! wiec to mozliwe zeby tylko jedna srubka sie go regulowalo???WLD_Wlodi gaznik jakki mam to nie wiem a jak to sie sprawdza????ja niestety nie mam tam takich srubek oi jakich ty mowisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jeszcze raz - poszukaj najpierw Manual Book czyli książka serwisowa Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Co do gaźnika jak już nie wiesz to weź go wykręć do domu znim pod lampke biurkową i z każdej strony go oglądnij i śróbke drugą napewno znajdziesz :) przy okazji spisz wszystkie cyferki po kolei i napisy z gaźnika, bo napewno nie jest tak, że firma produkująca go nie zasygnowała go w jakikolwiek sposób, tym bardziej, że pewnie masz tam AM6. Albo jak nie to może choć zapodaj jakieś fotki :biggrin: Edit: to nie ten gaźnik:http://cgi.ebay.de/Rieju-RR-Vergaser_W0QQi...1QQcmdZViewItem Edytowane 22 Stycznia 2008 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Niektóre gaźniki Dellorto nie miały śruby regulacji składu mieszanki wolnych obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Marcpol: to jak taka regualacja się odbywała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rs1 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 no wlasnie ja tez rozkrecilem ten gaznik i tam zadnej drigiej srubki od regulacji skladu mieszanki nie am napewno! :P wiez mozliwe zeby to jedno srubka sie regulowalo???? bo chyba linka jakos sie nie reguluje nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Marcpol: to jak taka regualacja się odbywała :P Do dyspozycji masz tylko dyszę główną i śrubę podpierającą przepustnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieju rs1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ok dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi