gumbej Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No to niedobrze, bad nius ale żeby aż taie różnice w rozstawie ? Myślałem że modyfikacji poddano tylko tyknią częśc ramy ... no to pewnie pozostanie gmol z larssona Voti moje gmole jadą z Larssona, ale w zamówieniu wyraźnie zaznaczony był rocznik od 00-06, jak przyjada biorę się za montaż wtedy coś podpowiemPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Sluchajcie kochani, a gdzie kupie lusterka do mojego Bandita? Nie wiem jakie powinny byc (chodzi o wymiary), bo z wygladu to wydaje mi sie ze okragle i chromowane, nie?Na allegro jakies sa, ale nie wiem czy takie jak ja potrzebuje :banghead: Stoi juz w garazu (chlopaki z warsztatu chyba czytali i sie wystraszyli nalotu bandytow :biggrin: ), codziennie go odpalam i czekam na blachy ;) :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Monia, sprawdź tu http://www.sklep.larsson.com.pl/ albo tu http://www.sklepmotocyklowy.pl/ Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Voti moje gmole jadą z Larssona, ale w zamówieniu wyraźnie zaznaczony był rocznik od 00-06, jak przyjada biorę się za montaż wtedy coś podpowiemPOZDRO Gumbej no to czekam na opis sytuacji bo w sobote mam zamiar sobie je zamówić.ty pewnie zamówiłeś 5810243 ?a do starszego rocznika jest 5810288 i na zdjęciu ju z widze jest mocowanie pod silnikiemw nowszym modelu na jakimś trójkącie a w starszym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Monia gwint jesli sie nie myle to M10 :] jak bys miala jakies do wyboru :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Gumbej no to czekam na opis sytuacji bo w sobote mam zamiar sobie je zamówić.ty pewnie zamówiłeś 5810243 ?a do starszego rocznika jest 5810288 i na zdjęciu ju z widze jest mocowanie pod silnikiemw nowszym modelu na jakimś trójkącie a w starszym nie. dokładnie, 5810243 no i czekam :bigrazz: jak zmontuję dam znak.Jak dla mnie wzór chyba fajny zobacze jak to bedzie na motocyklu, miałem tez inny adres od chłopaków z forum :biggrin: , ale sposób mocowania oraz spaw na zdjeciu był jakiś taki dziwny, zobaczymy POZDRO Gumbej no to czekam na opis sytuacji bo w sobote mam zamiar sobie je zamówić.ty pewnie zamówiłeś 5810243 ?a do starszego rocznika jest 5810288 i na zdjęciu ju z widze jest mocowanie pod silnikiemw nowszym modelu na jakimś trójkącie a w starszym nie. dokładnie, 5810243 no i czekam :bigrazz: jak zmontuję dam znak.Jak dla mnie wzór chyba fajny zobacze jak to bedzie na motocyklu, miałem tez inny adres od chłopaków z forum :biggrin: , ale sposób mocowania oraz spaw na zdjeciu był jakiś taki dziwny, zobaczymy POZDRO Gumbej no to czekam na opis sytuacji bo w sobote mam zamiar sobie je zamówić.ty pewnie zamówiłeś 5810243 ?a do starszego rocznika jest 5810288 i na zdjęciu ju z widze jest mocowanie pod silnikiemw nowszym modelu na jakimś trójkącie a w starszym nie. dokładnie, 5810243 no i czekam :banghead: jak zmontuję dam znak.Jak dla mnie wzór chyba fajny zobacze jak to bedzie na motocyklu, miałem tez inny adres od chłopaków z forum :biggrin: , ale sposób mocowania oraz spaw na zdjeciu był jakiś taki dziwny, zobaczymy POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Offtopic:Gumbej bylam an tych wakacjach w Ustce i widziałem co chwile gościa na FZ6 szarym i raz bandziora. Kto tam jeszcze ma bandziora oprócz ciebie? Edytowane 15 Marca 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Offtopic:Gumbej bylam an tych wakacjach w Ustce i widziałem co chwile gościa na FZ6 szarym i raz bandziora. Kto tam jeszcze ma bandziora oprócz ciebie? Ustka to mała miejscowość, z tego co wiem B12 mam tylko ja :notworthy:, ale w sezonie zjeżdza tu mnóstwomaszyn jak będziesz kiedys wal na privPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 czy ktos z was sie orientuje czy bandit 600 oraz 1200 maja ten sam zbiornik paliwa?chodzi mi o roczniki z przedzialu 95-00 (bo pozniej to chyba cos pozmieniali)Ja mam bandit 600s '98.Mam mala dziurke w zbiorniku i mi ucieka paliwo.Dzisiaj mialem przez to niefajna przygode.A moze ktos wie gdzie mozna takowy nabyc co by mi pasowal ?Uzywany w dobrym stanie,nie przegnity.Bo na nowy to mnie chyba chwilowo nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 czy ktos z was sie orientuje czy bandit 600 oraz 1200 maja ten sam zbiornik paliwa?chodzi mi o roczniki z przedzialu 95-00 (bo pozniej to chyba cos pozmieniali)Ja mam bandit 600s '98.Mam mala dziurke w zbiorniku i mi ucieka paliwo.Dzisiaj mialem przez to niefajna przygode.A moze ktos wie gdzie mozna takowy nabyc co by mi pasowal ?Uzywany w dobrym stanie,nie przegnity.Bo na nowy to mnie chyba chwilowo nie stac. zobacz tu http://www.moto-mark.pl/czesci.htm chyba nawet jest na foto, co do modelu nie wiem , ważne, że to w sumie niedaleko od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja wam powiem że bandzior to twardziel 3 dni temu omega zajechała mi droge i rozjebałem mu przedni zdeżak błotnik i zarysowałem maske a bandzior cały Przedni błotnik letko porysowany i tylny plastik pęknięty za zadupkiem ja zobiłem fikoła i stanąłem ma nogach (moto położyłem na prawy bok i nawet tłumik sie nie zarysował gmole zrobiły swoje pożądnie przerysowane już sobie wyobrażam co by było jak bym ich nie miał)Dobrze że tak sie skończyło uważajcie na siebie bo po zimie mają jeszcze klapki na oczachA zdrugiej strony ostatnio tak jakoś pewniacko sie czułem jeżdżąc i wyciągnąłem z tego wnioskiPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja przeszlifowałem bandziorem w niedziele przy ok 70/80 km/h (bez gmoli) i maszyna zdolna do dalszej jazdy, owszem prawy bok przerysowany, ale nawet kierunek się nie ułamał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 czy ktos z was sie orientuje czy bandit 600 oraz 1200 maja ten sam zbiornik paliwa?chodzi mi o roczniki z przedzialu 95-00 (bo pozniej to chyba cos pozmieniali)Ja mam bandit 600s '98.Tak ,mają taki sam zbiornik paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Rebel, Mar_cin, po ostatnim wspólnym śmiganku mój Bandit zjarał 7,7l/100km :banghead: Ale pocieszam się, że Wam raczej też nie mało... ;) Edytowane 16 Marca 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Rebel, Mar_cin, po ostatnim wspólnym śmiganku mój Bandit zjarał 7,7l/100km cool.gif Ale pocieszam się, że Wam raczej też nie mało... bigrazz.gifMój B12 spalił jakieś 6 literków a Mar_cina Fazek coś koło 5.Ruso co Ty za paździerza kupiłeś ;) :D :D uhahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi