bialyb83 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Zużycie oleju nie ma nic wspólnego ze sprzedażą tamtego GSF-A. Czy klasa środka smarnego ma jakiś decydujący wpływ? Masz rację rebel, na dobry początek powinienem się przywitać. Własnie to uczyniłem Edytowane 18 Stycznia 2009 przez bialyb83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carus12 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich posiadaczy BANDIT-ów. Pozdrawiam wszystkich i czekam do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 BRAK BANDZIORA....aaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ZDRAAAADAAAAA.....................MOŚCI PANOWIE, ZDRAAAADAAAA................ :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 e tam zaraz zdrada ...kupię sobie K9 i dalej bedę bandzior....chyba żeby nie. Tak czy inaczej i tak bede wpadał do działu ze swoim bogatym doświadczeniem :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sprzęt pojechał może do Torunia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 dokładnie do Torunia.... chłopaki smigneli na kołach a było tak -2'C szacun jak byk.... dzwoniłem juz dojeżdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Toruńskie sztuki to twarde chłopaki :biggrin: Wiadomo mi było, że jadą busem i ew pakują sprzęt do auta. Ale mnie zaskoczyłeś że wracają na kołach. Ja pierdziule !! Na samą myśl mnie telepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Gumiś, moge Ci swojego K7 opylić :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Gumiś, moge Ci swojego K7 opylić :biggrin: ile?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 gumbej, który rocznik miałeś i za ile poszedł? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ile?? :icon_mrgreen: Jak dla ciebie ......... nie wiem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Koledzy macie może jakies doświadczenia dot. stelarzy pod kufer centralny? Napiszę dokładniej zamontowałem stelarz Five Stars pod kufer centralny i na to wrzuciłem kuferek Givi V46. No i tu rodzą się moje wątpliwości, bo mocowanie stelarza w B600 z 2003 jest wyłącznie w punktach mocowania uchwytu dla pasażera, a kufer wisi w sumie dosyć daleko za zadupkiem. Nie wiem, jak to wypadnie w konfrontacji z naszymi drogami (torami przeszkód). Może lepszym wyborem byłby bagażnik alu SW Motecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja mam stelaż Givi i sprawdza się bardzo dobrze. Mocowany jest do uchwytu pasażera i w okolicy połowy siedzenia. Kufer często ważył sporo (nawet 20kg) i nie było żadnych problemów. Na taki jak Ty masz bałbym się kask przypiąć a co dopiero duży kufer jakim jest V46 i jeszcze go załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Chleje i tyle, szczególnie gdy jest zimny. Nie są to jakies nadzwyczajne ilości, swobodnie mozesz dolewac troche raz na 3 tys. km. gdy bym nie mial "dziurawej" chlodnicy to pewnie wogole bym nie musial dolewac :) bo po za ty faktem to jestem zaskoczony, wiecej mi oleju chlipala XJ 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi