joga82 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam zamontowłem sobie w moim olejaczku termometr oleju coś takiego http://moto.allegro.pl/item325300930_motoc...gwarancja_.html polecam wszystkim bardzo fajny gadzet polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 w motoakcesoriach p cenie louisa 80 zł, jest promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ja to za 25zl moge kupic na jebaju :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ja to za 25zl moge kupic na jebaju :)Ta? Kup mi :] Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 prosze oto link... troche gorzej to wyglada, ale termometr to chyba zadna inzynieria... wiec po co przplacac. Jakby sie zebralo wiecej chetnych to moge zakupic i za pare tygodni bym mial w domu ;) KLIK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja Ci odstąpię :)http://gsfbandits.co.uk/manuals/Gsf1200-S%...01-02%20manual/ dzieki wielkie ;) ja to za 25zl moge kupic na jebaju :icon_exclaim: ja tez bym byl za odkupieniem od ciebie :flesje: i transport bym sam zalatwil :flesje: :) daj znac PW czy to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pewno się powtarzam ale da się coś zrobić ze światłami w B12 rocz K3Bo to kurna świeczki są a nie światła motocyklowe Czy zostaje jeździć na długich Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 taaaa super uniwersalny, pasuje równiez do kombajna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pewno się powtarzam ale da się coś zrobić ze światłami w B12 rocz K3Bo to kurna świeczki są a nie światła motocyklowe Czy zostaje jeździć na długich Pozdro ja latam na dlogich ale ktos zaproponowal zeby zmostkowac oba swiatla, ja nie mam pocjecia o takich rzeczach wiec zostawilem ja mam pytanie czy w choldne dni czy tez deszczowe , moto dlogo wam sie rozgrzewa??znaczy sie ,ze zauwazy;lem ze jak zimno jets to traci na dynamice bardzo, chyba ze mam zwidy :) co wy na to koledzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hej :) Potrzebuję opinie na temat tego bandita : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M568376 Widziałem go osobiście, został przy mnie odpalony i krótka jazda. Jechał i mruczał. Co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Frem, kilka stron do tyłu ktoś sie o niego pytał :) Napewno przebieg nierealny :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pewno się powtarzam ale da się coś zrobić ze światłami w B12 rocz K3Bo to kurna świeczki są a nie światła motocyklowe Czy zostaje jeździć na długich Pozdro Ja też się pewnie powtórzę ale była propozycja montażu ksenonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chłopaki, cofnijcie sie o strone lub dwie, było o Xenonach i to niedawno :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Hej :) Potrzebuję opinie na temat tego bandita : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M568376 Widziałem go osobiście, został przy mnie odpalony i krótka jazda. Jechał i mruczał. Co o nim sądzicie? Frem, kilka stron do tyłu ktoś sie o niego pytał :icon_eek: Napewno przebieg nierealny :) Przejrzałem 20 stron do tyłu i nie ma żandego posta co do tego bandita. Pytanie jest o jakiegoś z Lublina. A ten akurat dotyczy Szczecina. Przebieg pewnie jest nierealny. Ale potrzebuję więcej opini już nie odnośnie przebiegu :) Edytowane 12 Marca 2008 przez Frem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serpente Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Też szukam Bandita 600 dla siebie, wiec troszke ofert przejrzałem.Jedyne co mi sie rzuciło w oczy to to że na lewym boku pod siedzeniem brakuje tego napisu co jest po prawej. Może to świadczyć o jakichś przygodach.Ten wyblakły przód swiadczy o tym ze stał na dworze w słońcu przez długi czas, więc trzeba sprawdzić gumy czy nie są skruszałe, przewody hamulcowe itd. albo te części pochodzą z innej maszyny i były wymieniane.Dziwne że wyblakła tylko farba na owiewce i błotniku.Poczekaj jeszcze na opinie bardziej doświadczonych :icon_eek: ja nic wiecej nie widze na tych zdjęciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi