Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki wielkie ;)

ja to za 25zl moge kupic na jebaju :icon_exclaim:

ja tez bym byl za odkupieniem od ciebie :flesje: i transport bym sam zalatwil :flesje: :) daj znac PW czy to mozliwe

Pewno się powtarzam ale da się coś zrobić ze światłami w B12 rocz K3

Bo to kurna świeczki są a nie światła motocyklowe

Czy zostaje jeździć na długich

Pozdro

ja latam na dlogich ale ktos zaproponowal zeby zmostkowac oba swiatla, ja nie mam pocjecia o takich rzeczach wiec zostawilem

ja mam pytanie czy w choldne dni czy tez deszczowe , moto dlogo wam sie rozgrzewa??znaczy sie ,ze zauwazy;lem ze jak zimno jets to traci na dynamice bardzo, chyba ze mam zwidy :) co wy na to koledzy ?

Pewno się powtarzam ale da się coś zrobić ze światłami w B12 rocz K3

Bo to kurna świeczki są a nie światła motocyklowe

Czy zostaje jeździć na długich

Pozdro

Ja też się pewnie powtórzę ale była propozycja montażu ksenonów.

Hej :)

Potrzebuję opinie na temat tego bandita :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M568376

Widziałem go osobiście, został przy mnie odpalony i krótka jazda. Jechał i mruczał.

Co o nim sądzicie?

Frem, kilka stron do tyłu ktoś sie o niego pytał :icon_eek: Napewno przebieg nierealny :)

Przejrzałem 20 stron do tyłu i nie ma żandego posta co do tego bandita. Pytanie jest o jakiegoś z Lublina. A ten akurat dotyczy Szczecina.

Przebieg pewnie jest nierealny. Ale potrzebuję więcej opini już nie odnośnie przebiegu :)

Edytowane przez Frem

Też szukam Bandita 600 dla siebie, wiec troszke ofert przejrzałem.

Jedyne co mi sie rzuciło w oczy to to że na lewym boku pod siedzeniem brakuje tego napisu co jest po prawej. Może to świadczyć o jakichś przygodach.

Ten wyblakły przód swiadczy o tym ze stał na dworze w słońcu przez długi czas, więc trzeba sprawdzić gumy czy nie są skruszałe, przewody hamulcowe itd. albo te części pochodzą z innej maszyny i były wymieniane.

Dziwne że wyblakła tylko farba na owiewce i błotniku.

Poczekaj jeszcze na opinie bardziej doświadczonych :icon_eek: ja nic wiecej nie widze na tych zdjęciach :)