Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Joga. Przyjacielu LosBanditos. Sezon juz się rozpoczął. To tak dla przypomnienia :crossy:

Co do końcówek. Wsiadaj chłopie na sprzeta i gnaj do sklepu z moto gratami i dopasujesz taką końcóweczkę jaką sobie tylko możesz wymarzyć :crossy:

Połaczysz przyjemne z pożytecznym.

Ciao :flesje:

Joga. Przyjacielu LosBanditos. Sezon juz się rozpoczął. To tak dla przypomnienia :icon_mrgreen:

Co do końcówek. Wsiadaj chłopie na sprzeta i gnaj do sklepu z moto gratami i dopasujesz taką końcóweczkę jaką sobie tylko możesz wymarzyć :icon_mrgreen:

Ciao :bigrazz:

jaki pozytywny jestes xD

no to jesli chodzi o moj problem to tak

jak masz stelarz od podnozka to jego rpzykrecasz do ramy i wlasnie to cos co wystaje z ramy mi sie wygielo keidy mi sie moto glebnal

no ityl jets wygiety to widac od pasazera ale od kierowcy tez mam krzywy i musial bym to jakos wyprostowac

wizyta u lakiernika przeciez calego moot nie ebde rozbieral zeby mi pomlowal kawalek ramy xD

kurde takie głupie mijsce i sprecyzowac nie moge xD

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Joga. Przyjacielu LosBanditos. Sezon juz się rozpoczął. To tak dla przypomnienia :D

Co do końcówek. Wsiadaj chłopie na sprzeta i gnaj do sklepu z moto gratami i dopasujesz taką końcóweczkę jaką sobie tylko możesz wymarzyć :D

Ciao :(

HEHEHEH dla mnie sezon juz sie zaczoł w styczniu bo wtedy było pierwsze w tym roku śmiganko heheheh potem pare razy w lutym bedzie teraz już jakies 200km dodam ze w koło komina. Teraz mam małą przerwe bo dopadło mnie jakieś przeziębienie a że jako czasu nie trace to tak sobie dobieram różne gadzety do suzi teraz musze jeszcze klocki hamulcowe wymienic i w pełni przygotowany do śmiganka. Co do sklepu to hmm w moim miasteczku jest sklepik ale mają tam gadzety do kymco itd itp hehehehe poszukam w Kaliszu może coś sie znajdzie. a propos jest ktoś może z okolic kalisza na forum Bandziorków :biggrin::):)

HEHEHEH dla mnie sezon juz sie zaczoł w styczniu bo wtedy było pierwsze w tym roku śmiganko heheheh potem pare razy w lutym bedzie teraz już jakies 200km dodam ze w koło komina. Teraz mam małą przerwe bo dopadło mnie jakieś przeziębienie a że jako czasu nie trace to tak sobie dobieram różne gadzety do suzi teraz musze jeszcze klocki hamulcowe wymienic i w pełni przygotowany do śmiganka. Co do sklepu to hmm w moim miasteczku jest sklepik ale mają tam gadzety do kymco itd itp hehehehe poszukam w Kaliszu może coś sie znajdzie. a propos jest ktoś może z okolic kalisza na forum Bandziorków :):):)

PS i tak mi sie przypomniało że po ostatnim śmiganku było to jakoś koło 18 lutego spotkałem sie z przejzdzającym motocyklistą i daliśmy czadu w strone Sieradza troszke przepłoaliśmy ale co tam hehehe pzdrawiam kolege na czerwonym pcisku w kmbi alp... rej. PK.... może eż jest na forum ;)

Ja też :(

Skoro przed regulacja tego nie było tym bardziej po nie powinno wystąpić. Kto regulował? Polecony mechanik?

Jak powiem, że było to w autoryzowanym serwisie Suzuki, to ktoś uwierzy? A jednak ;)

Mamut

Pozdrowienia dla miło sie zabawiających Bandytów. Kiedy nie jeżdżących, zabawiających sie słowem.

Napiszcie jakie klocki zamontować żeby tarcze lepiej reagowały, hamując taką masę (motóra).

pozdrowienia

meander

Joey ja mam tak samo u siebie. Moto był po ślizgu i tez ma lekko wgięte podnóżki pasażera. Próbowalem juz to odgiąć bez podgrzewania i nici.

dzis byłem odkrecic tylni podnozek i tył mysle ze jakos jeszczy sie wygnie ale od podnozka kierowcy ciezko widze ta sprawe

bede musialrozkrecic to wsyzstko i moze dac podkładki korygujace bo nie stem w stanie wygiac mocowan od podnozka kierowcy i chamulca

Jak powiem, że było to w autoryzowanym serwisie Suzuki, to ktoś uwierzy? A jednak :icon_mrgreen:

Mamut

Słyszałem o takich specjalistach w ASO co regulują zawory na ciepłym silniku :buttrock:

Słyszałem o takich specjalistach w ASO co regulują zawory na ciepłym silniku :wink:

Brrrr :wink:

Dowcip mi się przypomniał:

Rozmawia dwóch kolegów w kilka lat po studiach.

Jeden rzecze:

- Wiesz Kazik, jak sobie pomyślę, jaki ze mnie inżynier to aż się boję do lekarza pójść.

Panowie bandziorowcy

znacie jakieś stronki lub kogoś kto to robi albo gdzie moge kupić uchwyt do tłumika CARBONOWY

posiadam Akrapovic'a Carbon oval

wie ktoś gdzie moge nabyć uchwyt ??