taju25 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Też zmieniłem,ale na tłumik LASER.Zastanawiam się czy nie jest za głośny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Też zmieniłem,ale na tłumik LASER.Zastanawiam się czy nie jest za głośny. taju daj posłuchać... UWAGA!!!! Dzisiaj dotarł do mnie LOE VINCE :banghead: Jutro zakładam i spróbuje nagrać jak "dudni" :banghead: qurde fajnie, tylko czy aby faktycznie nie za mało basowo ?? chociaż może to wina winampa. w realu pewnie brzmi inaczej.Ja mam przelotówkę o klase niżej (boss) i chodzi podobnie, a że juz się trochę przyzwyczaiłem chętnie podkęciłbym trchę basy :D Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Gumbej, Rebel w swojej 600-ce miał Leona i po prostu uwielbiałem za nim jeździć, piękny odgłos, szczególnie jak przyspieszał :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dałbym posłuchać,ale nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No dobra, zamontowany, ale dudni, no orgazm, a jak strzela!!!!!!!! :) Jutro postaram sie nagrać i wrzucić gdzieś na server ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No dobra, zamontowany, ale dudni, no orgazm, a jak strzela!!!!!!!! :) Jutro postaram sie nagrać i wrzucić gdzieś na server ;) no i foty please ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=78545&hl= Wiecie o co mi chodzi ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=78545&hl= Wiecie o co mi chodzi ... :D pojszło :) ;) p.s ładne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=78545&hl= Wiecie o co mi chodzi ... :PI ja łapke przyłożyłem :wink: Pozdrawiam wszystkich i czekam Klaudiusz na to dunienie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dziękuje Wam seeeerdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zagłosowałem również-powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Koledzy, Bandzior mi w pada w lekką shime przy małych prędkościach na jedynce, dwójce...wymienione mam łożysko w główce i sprężyny na progres.co dalej?? opona ? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zobacz czy opony są w porządku.Miałem ten sam problem przy fabrycznych oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Koledzy, Bandzior mi w pada w lekką shime przy małych prędkościach na jedynce, dwójce...wymienione mam łożysko w główce i sprężyny na progres.co dalej?? opona ? ;( Ja też doradzam sprawdzenie stanu bieżnika - szczególnie przedniej opony. Odnośnie przedniej opony obrałem sobie taką taktykę: jeśli jadąc wolno przy puszczeniu kierownicy (z rozsądną asekuracją oczywiście :) ) moto mi zaczyna drżeć i się szamotać to ..... wymieniam przednią oponę. To prawdopodobnie skutek tzw. ząbkowania opony - czyli zużycia bieżnika. Właśnie zmieniam swoją fabryczną przednią Bridgestone na Shinko - niedawno zmieniłem sobie tylną oponę i jestem z niej super zadowolony. Apropo to fabryczne Bridgestone'y w Banditach są do dupy - przynajmniej te z rocznika 2005. PSAha - jokoko - super zdjęcie i oczywiście tez zagłosowałem. Nieźle te Bandziorki się prezentują :icon_evil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hej, dzieki za odpowiedzi. No wlasnie bieznik mam jeszcze spoko....Moze to kwestia dobrania cisnienia w oponie to tych nowych sprezyn? Moze teraz jest za niskie albo na odwrot zbyt twarda opona? Sam nie wiem....? Jakie wogle cisnienie w oponach stosujecie ?Zalecane czy jakies wlasne doswiadczenia? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi