Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Też zmieniłem,ale na tłumik LASER.Zastanawiam się czy nie jest za głośny.

taju daj posłuchać...

UWAGA!!!! Dzisiaj dotarł do mnie LOE VINCE :banghead: Jutro zakładam i spróbuje nagrać jak "dudni" :banghead:

qurde fajnie, tylko czy aby faktycznie nie za mało basowo ?? chociaż może to wina winampa. w realu pewnie brzmi inaczej.

Ja mam przelotówkę o klase niżej (boss) i chodzi podobnie, a że juz się trochę przyzwyczaiłem chętnie podkęciłbym trchę basy :D

Edytowane przez gumbej

Koledzy, Bandzior mi w pada w lekką shime przy małych prędkościach na jedynce, dwójce...

wymienione mam łożysko w główce i sprężyny na progres.

co dalej?? opona ? ;(

Ja też doradzam sprawdzenie stanu bieżnika - szczególnie przedniej opony. Odnośnie przedniej opony obrałem sobie taką taktykę: jeśli jadąc wolno przy puszczeniu kierownicy (z rozsądną asekuracją oczywiście :) ) moto mi zaczyna drżeć i się szamotać to ..... wymieniam przednią oponę. To prawdopodobnie skutek tzw. ząbkowania opony - czyli zużycia bieżnika. Właśnie zmieniam swoją fabryczną przednią Bridgestone na Shinko - niedawno zmieniłem sobie tylną oponę i jestem z niej super zadowolony. Apropo to fabryczne Bridgestone'y w Banditach są do dupy - przynajmniej te z rocznika 2005.

PS

Aha - jokoko - super zdjęcie i oczywiście tez zagłosowałem. Nieźle te Bandziorki się prezentują :icon_evil: .

Hej, dzieki za odpowiedzi. No wlasnie bieznik mam jeszcze spoko....

Moze to kwestia dobrania cisnienia w oponie to tych nowych sprezyn? Moze teraz jest za niskie albo na odwrot zbyt twarda opona?

Sam nie wiem....?

Jakie wogle cisnienie w oponach stosujecie ?

Zalecane czy jakies wlasne doswiadczenia?

Pozdro.