Yomas Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) oh ah panowie zostawcie mnie juz ;( nie jestem ani laseczką, ani nie mam 19 lat ;) Ale nie wazne... heheeh, poradzcie mi lepiej przy moim problemie A co sadzicie o tym banditowcy? http://www.allegro.pl/item530536279_koncow...ndit_95_00.html Jest to o tyle dobra opcja, ze naszczescie jest ta rura, ktore by nie trzeba dorabiać, przerabiać itd itd... Pytanie na ile dobre sa tlumiki tej firemki... Edytowane 13 Lutego 2009 przez Yomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No montaż prosty ale o Firmie słysze pierwszy raz ..... :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Szkoda, że nie ma homologacji - przynajmniej nic o tym nie pisze ani nie widać zbytnio na wydechu. Za kilka lat mogą zmienić się przepisy i będziesz dostawać mandaty za brak homologacji. A na chwilę obecną jeżeli trafisz na wrednego diagnostę to nie podbije Ci przeglądu. A jeżeli miałbyś homologację to moze sobie palcem w nosie pogrzebać :) Ja też pierwszy raz słyszę o tej firmie ale wydech sprawia wrażenie dobrze wykonanego - jedynie połączenie końcówki z rurą dolotową nie jest najpiękniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomas Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 hmm, gdzies tam te wydeszki widac... moze nie za duzo ale sa, zerknijcie tutaj...brzmi ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Yomas, a tak generalnie, to potrzebne ci to w ogóle, czy tylko usilnie szukasz gadżetu, na który mógłbyś drobne wydać? Nie wiem, jakie masz priorytety, ale ja wydech dla zmian dźwięku zakupiłbym chyba na ostatnim miejscu, po porządnym kombi, kasku z wysokiej póły, przewodach w oplotach itp. czyli tematach, które się przydają do czegoś innego niż tylko głośne popiardywanie przed garażem :wink: . Edytowane 13 Lutego 2009 przez Geni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Popieram Geniego. Mam u siebie akcesoryjny (homologowany) wydech i wkurza mnie on, bo do jakichś 6 tys. obrotów chodzi głośniej niż lytry moich znajomych z anglii. Ale to jest takie dużo huku, zero treści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Goccolo to skoro przeszkadza Ci głośny wydech to może się zamienimy? :) Ja mam seryjny - moge nawet przyjechać do Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 musiałbym posłuchać jak chodzi z seryjnym, bo kupiłem już z tym akcesoryjnym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 coś w ten deseń, nieco głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Spotkamy się na jakimś zlocie to pogadamy ;) Wiosna tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) YOmas uwierz że skoro ten wydech wydaje ci sie fajny to chyba nie słyszałeś mojego remusa albo wybebeszonego microna kumpla i wszystko w b6 kumpel jak na micronie na jałowym do odcinki przeciagnie to dziadki z rowerów zeskakują bo myśla że armagedon najpierw zainwestój w swój komfort i bezpieczeństwo a potem w gadżety,jak bvedziesz miał ochrone to nawet bi-turbo ładuj i będzie ok wtedy ci sound niepotrzebny :) pozdr PS: Goccolo albo mam złudzenie optyczne albo mamy bandity tego samego koloru który masz rok?? Edytowane 14 Lutego 2009 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) 97. Ale to nie ten sam kolor - na pewno już nie teraz ;) Poprzedni właściciel przetarł go delikatnie z boku, więc go zabrałem na malowanko. (A lakiernik oczywiście spierdolił :evil:). Teraz jest dopasowany jakiś kolor z Audi, w sumie bardzo podobny tylko w mocnym słońcu widać, że jest trochę bardziej granatowy. Kiedyś widziałem na ebayu Bandita z chromowaną ramą. MIÓÓÓÓD!! Ciekawe ile taki zabieg kosztuje... Edytowane 14 Lutego 2009 przez Goccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 teraz takie czasy (nawet w związku homo są niby mąż i niby żona)..(pewnie jest facetem w związku :P ) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mi tam nieprzeszkadza, a mam pełną przelotówke Leo Vinca .... w dłuższe trasy zatyczki i jest ok :biggrin: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 12,5 to inna bajka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi