MariuszJ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no co do picia to sie zgadzam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jako, że zbieram się powoli do poszukiwań Bandita 600-tki (raczej S, rocznik w okolicach 2000-2002) mam pytanie do znawców tematu:Czy egzemplarze sprowadzane z Anglii wymagają jakiejś przeróbki przedniego oświetlenia? Mam na oku jedną S-kę i nie było w niej nic robione po sprowadzeniu, a właściciel już trochę nią u nas jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Teoretycznie przednią lampę ale większość diagnostów na przeglądach przepuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Teoretycznie przednią lampę ale większość diagnostów na przeglądach przepuszcza.Nie trzeba całej lampy, wystarczy sam klosz. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie trzeba całej lampy, wystarczy sam klosz.A po jaką cholere??????? Przecież z tego rocznika S-ka ma soczewke. Co chcecie zatem wymieniać lub przerabiać????? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A po jaką cholere??????? Przecież z tego rocznika S-ka ma soczewke. Co chcecie zatem wymieniać lub przerabiać????? :)Aaaaaa...............to w takim razie nic nie trzeba zmieniać bo i tak nic te światła nie dają :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A po jaką cholere??????? Przecież z tego rocznika S-ka ma soczewke. Co chcecie zatem wymieniać lub przerabiać????? :)A nie jest tak, że długie światło ma zamienioną stronę ze światłem drogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A nie jest tak, że długie światło ma zamienioną stronę ze światłem drogowym? Jesli motocykl jest zarejestrowany to masz problem pierwszego przegladu rejestracyjnego z glowy, nastepne pewnie tez przejdzie bo malo ktory diagnosta zna sie na motocyklach - sprawdzaja czy swiatla swieca i zmieniaja sie z dlugich na krotkie i odwrotnie. Ale dobrze bedzie podjechac i wypytac - pod pretekstem ze chcesz cos takiego kupic a sie nie znasz :notworthy: Najlepiej bedzie jesli zobaczysz jak to swiatlo swieci stawiajac motocykl pod sciana - jesli swiatlo nie pada wyzej po lewej stronie to nie bedzie oslepiac kierowcow podczas mijania. Jesli Ci sie uda to zobacz czy da sie przekrecic srodek lampy kontowo tak zeby prawa strona byla wyzej (wyzej ma padac swiatlo z prwej strony na scianie) - wizualnie (patrzac z przodu) nie bedzie takie posuniecie widoczne na soczewce. Patrzac po zdjeciach - to sa na tym forum tacy ktorzy moga sprawdzic wyzej opisana "sztuczke" u siebie - tylko pewnie im sie nie chce ;) Przegladajac manuala nie moge zagwarantowac ze uda sie to zrobic. Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Na początku roku w swoim Bandziorze robiłem przegląd rejestracyjny i żadnemu z dwóch diagnostów nie chciało się światłu przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Szn Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 WitamMam bandziora 600, napukane 42tys. km. Na zimnym silniku po odpaleniu slychac wyrazne metaliczne "cykanie", po rozgrzaniu zanika.Zrobilem zawory i gazniki, problem nie zniknal! Myslicie ze to rozrzad??? Nie za szybko, przebieg nie byl krecony!!!Z gory dzieki za pomoc! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie za szybko, przebieg nie byl krecony!!! Wiesz, tego nigdy nie można być pewnym. No chyba że nówke funkiel kupiłeś z salonu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nikt nie pisze już o Bandicie, zastanawiam się więc, czy ktoś posiada jeszcze Bandita? :buttrock: Czytaliście artykuł w ostatnim Motocyklu o Banditach? PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nie czytałem, a co pisali? :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Że masz najlepszą wersję Bandita :buttrock:Ja oczywiście nie zgadzam się z tym stwierdzeniem :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Że masz najlepszą wersję Bandita :buttrock:Aaaaaaaa.................myślałem że coś nowego sie dowiem :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi