szwarc Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Pokój zamówiłem - 2 osobowy - z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 W sobote 19.04 rano (godzina do ustalenia) wyjezdzamy z okolic legnicy-wrocław na Czestochowe trasa A4Jak jest ktos chcetny i chciałby sie dołaczyc to pisac.... powrót w niedziele popołudniu 20.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthusss Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 :wink: wiadomo już gdzie się zbiera ekipa ze śląska?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja też jadę z okolic Legnicy - Złotoryi, Chojnowa, Bolesławca, Lwówka - kto jedzie - w sobotę 19 ? Im więcej nas tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Hej, Vroclaw bedzie niestety jechal w kilka maszyn w niedziele rano ale moze ustalilibysmy jakies orientacyjne miejsce spotkania po mszy np . na zamku w Olsztynie gdzie moglibysmy się spotkać wszyscy razem. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dobry pomysł:biggrin: Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledzmar Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam,Byłem w ubiegłym roku, ilość maszyn imponująca dlatego zdecydowanie warto!Ale mam sprawę małą... Ja jestem z centrum Polski i na zlot będę wyjeżdzał z grupą znajomych z Tomaszowa Maz., natomiast już po zlocie, czyli popołudniową niedzielą chciałbym wrócić do Wrocławia (tutaj studiuje) dlatego mam pytanie do wrocławskich motocyklistów czy mógłbym sie do Was przyłączyć na drogę powrotną, zawsze będzie mi raźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pushkin Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Razem z ekipą z BS planujemy wyjazd ok 6:30 z okolic Tęczowej we Wrocku. Można by się razem wybrać. Pozdr.Pushkin Cytuj Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.GS550M KATANA, GSX 1200 INAZUMA (INA) - wspaniałe wspomnienia ->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Więc jak Panowie kto się wybiera w sobotę ? W sobote 19.04 rano (godzina do ustalenia) wyjezdzamy z okolic legnicy-wrocław na Czestochowe trasa A4Jak jest ktos chcetny i chciałby sie dołaczyc to pisac.... powrót w niedziele popołudniu 20.04 Pora by już coś ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Hej, jako , że do Częstochowy jechac bedziemy różnie ale będziemy w niedziele, ponawiam propozycję spotkania po "atrakcjach" pod klasztorem na zamku w Olsztynie. Jest to niepowtarzalna okazja , żebysmy się wszyscy spotkali. Proponuje zamek bo to jedyne mi znane miejsce w okolicy Częstochowy ale zapewnie nie jest to jedyne fajne miejsce. Wymieńmy się telefonami i przy odrobinie dobrej woli na pewno się uda. Tel do mnie - 600 299 037. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Hej, jako , że do Częstochowy jechac bedziemy różnie ale będziemy w niedziele, ponawiam propozycję spotkania po "atrakcjach" pod klasztorem na zamku w Olsztynie. Jest to niepowtarzalna okazja , żebysmy się wszyscy spotkali. Proponuje zamek bo to jedyne mi znane miejsce w okolicy Częstochowy ale zapewnie nie jest to jedyne fajne miejsce. Wymieńmy się telefonami i przy odrobinie dobrej woli na pewno się uda. Tel do mnie - 600 299 037. Ja też uważam że fajnie byłoby sie spotkać "po wszystkim", na spokojnie w mniejszym gronie :banghead: Chociaż obawiam sie ze w Olsztynie będą tłumy, ale jakos pewnie damy rade :notworthy: Mój nr 515 130 504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Żal mi ..... ściska :( Nie mogę pojechać ! może będzie jeszcze jakaś impreza w późniejszym terminie??? :) pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja do spotkania poimprezowego też się dołączę - tel. 508336995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wyruszam 8-9 w niedziele...... 600966915Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi