castro Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 :clap: pogoda powinna być ładna aby nie padało Aśka zatańcz taniec pogody by była :smile: :D :crossy: będziemy wdzięczni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja jutro mam imprezke i nie wiem o ktorej sie do domu dowleke.Jezeli nei uda nam sie dojechac na rozpoczecie, to w razie czego bede dzwonil do Aski i zlapiemy sie po drodze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja jutro mam imprezke i nie wiem o ktorej sie do domu dowleke.Jezeli nei uda nam sie dojechac na rozpoczecie, to w razie czego bede dzwonil do Aski i zlapiemy sie po drodze :smile:jakby co będę sprawdzać telefon na każdym postoju :D Castro-taniec odtańczony, pogoda zamówiona :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 cos kiepsko tanczysz... pogoda za oknem to masakra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 cos kiepsko tanczysz... pogoda za oknem to masakra :Dniestety kiepska i nie wiem czy do jutra to to wyschnie :biggrin: ALE trzeba by dobrej myśli :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie musi wysychac, byle by tak nie padało :D ..................ale niestety ..................... ma nieźle lac od rana:(http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=...0&ver=&ikonka=1 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 niestety nie wyglada to rozowo.........:D a mialo byc tak pieknie......... trzeba cos pozaklinac - Aska tancz do skutku:) moze jakies czary albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Przez chwile mialem juz sie zglosic, ale prognoza pogody ostudzila moj zapal :D Pozdrawiam, szczegolnie tych twardzieli co pojada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nawet jak będzie mokrawo można jechać, oby gówniany deszcz nie nasuwał !!!Rano dajcie znać na forum czy lecimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Prognoza ICM sugeruje, że losy jutrzejszej pogody ważą się na ostrzu noża.W takim razie jutro o 8:00 rano wrzucę na forum decydujący post :lapad: - i albo oznajmię, że zbiórka aktualna, i jadę na 9:45 na wyznaczone miejsce, czekam do 10:00 na ewentualnych chętnych i o 10:00 ruszam(y)- albo oznajmię, że deszcze niespokojne i nie jadę, a całą ustawkę przenoszę na następną niedzielę Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Houk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 czekamy na info choc czarno to widze..., pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie jest źle przestało padać:icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) ZRZĘDY!! Wy na złe prognozy patrzycie!! wejdźcie na interię albo pogodynkę. od razu świat wygląda lepiej :banghead: pogoda będzie. a jak ja tak mówię, to znaczy, że tak jest. i koniec tematu. do zobaczenia jutro o 9.45 :cool: Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja sie stawie :banghead: A potem zobaczymy co dalej :) :cool: Zobaczylem prognozy, chyba tance Aski troche pomogly bo nie wyglada to tak zle. Ma nie padac przynajmniej do 12-13, temperatura kolo 4 stopni - bardzo akceptowalnie, smigalo sie przy -4, tak wiec jest cien nadziei :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi