gnida Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić . Bez szansAśka widzisz i nie grzmisz.....? Edytowane 22 Stycznia 2008 przez gnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 . Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić :clap: . Bez szans :biggrin: Aśka widzisz i nie grzmisz.....?a to przez Was się wyłożyłam! ja wiedziałam, że bez powodu bym się nie wyjebała!! chamstwo! na przyszłość sprzątajcie po sobie, bo znowu się przez Was wyłożę!! :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No tak typowo kobieca zagrywka lecz wszak czego spodziewać się miałem pozdrawiam. :biggrin: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Ustawka na niedzielę II - Topienie Marzanny Zima coś ciągle nie chce odejść, więc pomóżmy jej :crossy: :clap: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...84277&z=10&om=0 Tym razem startujemy z parkingu przy Tesco na Górczewskiej, lecimy na Kampinos, przeprawiamy się przez Wisłę w Wyszogrodzie, najeżdżamy Czerwińsk, gdzie topimy Marzannę. Zgodnie z nową świecką tradycją dwa warianty powrotne – szybszy trasą nr 7 (zakończenie indywidualne w labiryncie warszawskich ulic) lub dłuższy krętą drogą przez Legionowo do Radzymińskiej (zakończenie przy Zoo (nie 2oo!) – pomachamy niedźwiedziom, żeby w ciągu roku miśki były nam przyjazne :crossy: ). Data – niedziela, jeśli pogoda pozwoli to nawet najbliższa (27 stycznia)Zbiórka – 10:15Start – 10:30Trasa – około 160 km (wariant dłuższy)Obiad – do ustalenia (może w zakresie własnym w Czerwińsku, jakieś ognisko z kiełbaskami na nabrzeżu?)Ekwipunek – dwa kije, trochę sznurka lub taśmy, gałgany, mini spódniczka, zapałki, termosy z herbatą, prowiantZakończenie – 15:30 Aktualność ustawki potwierdzę również tradycyjnie najpóźniej w niedzielę o 8:00 rano. Pozdro :banghead: Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Fiery, podziwiam Cię za determinację :notworthy:Jeśli pogoda będzie bardziej wiosenna, to tym razem powinienem dotrzeć na start, a nie na końcówkę :) Ciekaw jestem tylko kto i w jaki sposób przekona Aśkę, żeby na okoliczność topienia marzanny zabrała Radiana :icon_mrgreen: ... po tym, co wysłuchała w Modlinie... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ciekaw jestem tylko kto i w jaki sposób przekona Aśkę, żeby na okoliczność topienia marzanny zabrała Radiana :icon_mrgreen: ... po tym, co wysłuchała w Modlinie...ja się narazie nie odzywam :notworthy: czyszczenie oleju z moich pięknych chromolonych wydechów było średnio fajnym zajęciem(odmaczanie później paznokci też :) ), więc nie jestem pewna czy będziecie mieli co topić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jest spore ryzyko pogody trudnej - z opadami lub temperaturą około zera. Dlatego tym razem szczególnie zastrzegam, że możliwe, że przeniesiemy tę ustawkę na inną niedzielę (np. 10 lutego, bo w międzyczasie Expo). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Spoczko, ja się piszę ale wiadomo, wszystko zależy od pogody. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 nosi mnie strasznie do :P więc tym razem ja również wybiorę się z wami, jeśli tylko pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Jest spore ryzyko pogody trudnej - z opadami lub temperaturą około zera. Dlatego tym razem szczególnie zastrzegam, że możliwe, że przeniesiemy tę ustawkę na inną niedzielę (np. 10 lutego, bo w międzyczasie Expo). Pozdronooo lepiej 10 lutego(chociaz co ja tam mam do powiedzenia :cool: ) bo w ten weekend tez nie wiem czy będe mógł a z chęcia bym z wami pojechał i może brata tez wyciągne :) a i moze pogoda będzie lepsza bo narazie to zimnooo brrrr :) i mnie len bierze :bigrazz: Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja sie pisze, no chyba ze mi moto zamarznie wtedy czekam do 10 lutego :) Zreszta patrzac na pogode mam wrazenie ze tance Aski w tym tygodniu juz nie pomoga, ale badzmy dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zreszta patrzac na pogode mam wrazenie ze tance Aski w tym tygodniu juz nie pomogatańce w tym ytgodniu mniej skuteczne przez poniedzielne siniaki ;) a co do wyjazdu, to smiem podejrzewać, że jesli się jednak skuszę, to zbieram grupkę maruderów, która najwyżej będzie dojeżdżać kilka minut później na umówione miejsca, żeby całej reszty nie spowalniać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 witojcie :banghead:. wtedy nam się udało to może i teraz :). Jak by co to ja sie piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Strzałeczka. No Ja tym razem nie obiecuje choć chciałbym bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam, Jesli tym razem pogoda dopisze to i ja sie pisze choc nie moge nic obiecac ale chcialbym bardzo posmigac z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi