Skocz do zawartości

Ustawka na niedzielę

Fiery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić . Bez szans

Aśka widzisz i nie grzmisz.....?

Edytowane przez gnida

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

. Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić :clap: . Bez szans :biggrin:

Aśka widzisz i nie grzmisz.....?

a to przez Was się wyłożyłam! ja wiedziałam, że bez powodu bym się nie wyjebała!! chamstwo! na przyszłość sprzątajcie po sobie, bo znowu się przez Was wyłożę!!

:biggrin:

;)

No tak typowo kobieca zagrywka lecz wszak czego spodziewać się miałem pozdrawiam. :biggrin:

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

Ustawka na niedzielę II - Topienie Marzanny

Zima coś ciągle nie chce odejść, więc pomóżmy jej :crossy:

:clap: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...84277&z=10&om=0

Tym razem startujemy z parkingu przy Tesco na Górczewskiej, lecimy na Kampinos, przeprawiamy się przez Wisłę w Wyszogrodzie, najeżdżamy Czerwińsk, gdzie topimy Marzannę.

Zgodnie z nową świecką tradycją dwa warianty powrotne – szybszy trasą nr 7 (zakończenie indywidualne w labiryncie warszawskich ulic) lub dłuższy krętą drogą przez Legionowo do Radzymińskiej (zakończenie przy Zoo (nie 2oo!) – pomachamy niedźwiedziom, żeby w ciągu roku miśki były nam przyjazne :crossy: ).

Data – niedziela, jeśli pogoda pozwoli to nawet najbliższa (27 stycznia)

Zbiórka – 10:15

Start – 10:30

Trasa – około 160 km (wariant dłuższy)

Obiad – do ustalenia (może w zakresie własnym w Czerwińsku, jakieś ognisko z kiełbaskami na nabrzeżu?)

Ekwipunek – dwa kije, trochę sznurka lub taśmy, gałgany, mini spódniczka, zapałki, termosy z herbatą, prowiant

Zakończenie – 15:30

Aktualność ustawki potwierdzę również tradycyjnie najpóźniej w niedzielę o 8:00 rano.

Pozdro :banghead:

Edytowane przez Fiery

Fiery, podziwiam Cię za determinację :notworthy:

Jeśli pogoda będzie bardziej wiosenna, to tym razem powinienem dotrzeć na start, a nie na końcówkę :)

Ciekaw jestem tylko kto i w jaki sposób przekona Aśkę, żeby na okoliczność topienia marzanny zabrała Radiana :icon_mrgreen: ... po tym, co wysłuchała w Modlinie...

NO SALSA - NO FUN

Ciekaw jestem tylko kto i w jaki sposób przekona Aśkę, żeby na okoliczność topienia marzanny zabrała Radiana :icon_mrgreen: ... po tym, co wysłuchała w Modlinie...

ja się narazie nie odzywam :notworthy: czyszczenie oleju z moich pięknych chromolonych wydechów było średnio fajnym zajęciem(odmaczanie później paznokci też :) ), więc nie jestem pewna czy będziecie mieli co topić :P

Jest spore ryzyko pogody trudnej - z opadami lub temperaturą około zera. Dlatego tym razem szczególnie zastrzegam, że możliwe, że przeniesiemy tę ustawkę na inną niedzielę (np. 10 lutego, bo w międzyczasie Expo).

Pozdro

Jest spore ryzyko pogody trudnej - z opadami lub temperaturą około zera. Dlatego tym razem szczególnie zastrzegam, że możliwe, że przeniesiemy tę ustawkę na inną niedzielę (np. 10 lutego, bo w międzyczasie Expo).

Pozdro

nooo lepiej 10 lutego(chociaz co ja tam mam do powiedzenia :cool: ) bo w ten weekend tez nie wiem czy będe mógł a z chęcia bym z wami pojechał i może brata tez wyciągne :) a i moze pogoda będzie lepsza bo narazie to zimnooo brrrr :) i mnie len bierze :bigrazz:

Pozdrawiam

Edytowane przez barthezzz1

Zreszta patrzac na pogode mam wrazenie ze tance Aski w tym tygodniu juz nie pomoga

tańce w tym ytgodniu mniej skuteczne przez poniedzielne siniaki ;)

a co do wyjazdu, to smiem podejrzewać, że jesli się jednak skuszę, to zbieram grupkę maruderów, która najwyżej będzie dojeżdżać kilka minut później na umówione miejsca, żeby całej reszty nie spowalniać :D