aker Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W końcu ktoś trafnie rozpoznał założenia artystyczne mojego malowania - TAK, to miała być Africa Corps :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Cholera żałuję że nie pojechałem, ale cóż ... może next time. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ja mam tylko nadzieję, że brak tego gwoździa nie spowoduje rozpadniecia sie mostu :icon_mrgreen: poza tym:woda Marek będzie mi się śnić po nocach. i będę się przez to budzić z krzykiem....Aker-fakt, działkę zryleś od krawężnika do krawężnika(mimo, że krawężników tam brak, ale to chyba dobrze ;) ). poza tym to i tak był oza karę za to, że obsypałes mnie ziemią :icon_razz: Piotr-no to to ze szczurem to właśnie ja :bigrazz: Castro-grill się pięknie żarzył, a nie tlił!! a do ogniska i tak mi podkradliście rozpałkę, łobuzy!! ufff.... fajnie było :icon_mrgreen: a jutro na chorobowy, bo się przeziębiłam :biggrin: Oświadczenie : 1. ja ziemią nie sypałem, bo przecież siedziałem na motocyklu, więc niby jak miałem to robić, a poza tym to do wszystkiego mnie nakłaniał Castro :icon_mrgreen: 2. ognisko zostało rozpalone w sposób wzorcowy, nie tak jak grill, który po wylaniu kilku litrów rozpałki nie chciał działać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 I dałeś się podpuścić AKER :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ha ha, ja pragne zauwazyc ze tez gryzlem mul spod Akerowych kol wiec Aska ma swiadka :biggrin: A tak z potrzeby dokonczenia historii, to wziolem dzisiaj tylnego laczka do wulkanizacji przy Pulawskiej i niestety zgon - dziura za duza zeby ja bezpiecznie zalatac, tak wiec zamowilem sobie nowego Dunlopka i niedlugo wracam do smigania. Tak swoja droga to panowie z Pulawskiej 229 podeszli do sprawy naprawde profesjonalnie, dzieki Aker za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ehhm nieśmiało zapytam, gdzie są fotki z innych aparatów, szczególnie te widlaste :biggrin: fstyd, że się wypowiadam w jeszcze nie lansowym stylu, czyli bez avatara :] Iprezka przednia, wypiłem nie dużo - 3 drinki ;) kiełbaska dobra, mięsko Aśkowe jeszcze lepsze (bez skojarzeń zboczuchy) droga na działkę i z działki po prostu marzenie, choć wszystko mnie do tej pory boli. Proponuję ustalić wypady w każdy pierwszy weekend miesiąca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ehhm nieśmiało zapytam, gdzie są fotki z innych aparatów, szczególnie te widlaste ;) fstyd, że się wypowiadam w jeszcze nie lansowym stylu, czyli bez avatara :] Iprezka przednia, wypiłem nie dużo - 3 drinki ;) kiełbaska dobra, mięsko Aśkowe jeszcze lepsze (bez skojarzeń zboczuchy) droga na działkę i z działki po prostu marzenie, choć wszystko mnie do tej pory boli. Proponuję ustalić wypady w każdy pierwszy weekend miesiąca :DFoty avatarowe poszły wczoraj na pw. Najlepsze jest to, że nikt do końca nie wie co to było w tym ostatnim drinie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Foty avatarowe poszły wczoraj na pw. Najlepsze jest to, że nikt do końca nie wie co to było w tym ostatnim drinie :biggrin: taaa poszły na pw, ale o mnie ktoś zapomniał ;) . Może mi ktoś podesłać linkacza? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ha ha, ja pragne zauwazyc ze tez gryzlem mul spod Akerowych kol wiec Aska ma swiadka ;) A tak z potrzeby dokonczenia historii, to wziolem dzisiaj tylnego laczka do wulkanizacji przy Pulawskiej i niestety zgon - dziura za duza zeby ja bezpiecznie zalatac, tak wiec zamowilem sobie nowego Dunlopka i niedlugo wracam do smigania. Tak swoja droga to panowie z Pulawskiej 229 podeszli do sprawy naprawde profesjonalnie, dzieki Aker za namiar.No to szkoda, ale widać most był silniejszy. W każdym razie pierwszy raz widziałem skuteczną akcję z pianką ;) . A tak w ogóle to mnie natchnąłeś i jak mi się ktoś narazi to mu powiem : uważaj koleś, bo będziesz gryzł muł spod moich kół :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 parę zdjęć dorzucam http://picasaweb.google.pl/castro197409/DziaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 parę zdjęć dorzucam http://picasaweb.google.pl/castro197409/DziaKa w końcu mogę się pokazać z tej lepszej strony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Piękny Avatar Marcinku. :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 parę zdjęć dorzucam http://picasaweb.google.pl/castro197409/DziaKa Dzieki za zdjecia :buttrock: PS. Nowa oponka bedzie dopiero w piatek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 w końcu coś co do mnie pasuje :buttrock: już kompletuję strój w borki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Noto jesteśmy w komplecie :eek: avator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi