KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Organizator ma priorytetowe niezmienialne plany przed wyznaczoną godziną ;) Natomiast jak najbardziej możecie ustalić wcześniejszą godzinę startu i organizator doścignie Was po drodze :icon_evil: Pozdro :lalag:No ale organizator wyznaczył trase i prowadzi, więc jak nas dogoni?!?! :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 to ty może w sobotę nie pij za dużo, bo na ostrym kacu nie zrobisz dobrego wrażenia PS. gdzie ta biba, czemu ja nic nie wiem :icon_evil:Bo to biba nie przeze mnie organizowana Marcinie :biggrin: a ja jestem na nia zaproszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Na razie podtrzymujemy 10:45. Zobaczymy jeszcze jutro/pojutrze. Pozdro Dla tych, którzy nie czytali, nie znają, nie pamiętają: Żelazna zasada: Nigdy Nie Uderz W Motocykl Przed Tobą Jeżdżenie w szachownicę (utrzymanie szyku) przy odstępie 2s do jeźdźca przed nami na naszym torze jazdy.Pompowanie powietrza dłonią - zmniejszamy prędkość.Jeden palec w górze (nie ten!) - ustawka do szyku gęsiego.Dwa palce w górze - ustawka w szachownicę.(sygnały powtarzamy aż do zamykającego) Z postoju pierwszy rusza prowadzący, następnie dalej, z zachowaniem odstępu, nie w kupie! Gdy zatrzymujemy się, zostawiamy za sobą/obok dość miejsca, żeby zmieścili się kolejni. I ponieważ jeden obrazek starcza za tysiąc słów (było, ale potwarzam, bo nie zaszkodzi) :icon_evil: Bezpieczeństwo jeżdzenia w grupie:http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=erpkyD7SMfw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no od razu widać, że fahura ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 O masz!!!! Dobra będe jechał za wami jakieś 2 km bo nie spamiętam tego wszystkiego ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Na razie podtrzymujemy 10:45. Zobaczymy jeszcze jutro/pojutrze. Pozdro Dla tych, którzy nie czytali, nie znają, nie pamiętają: Żelazna zasada: Nigdy Nie Uderz W Motocykl Przed Tobą Jeżdżenie w szachownicę (utrzymanie szyku) przy odstępie 2s do jeźdźca przed nami na naszym torze jazdy.Pompowanie powietrza dłonią - zmniejszamy prędkość.Jeden palec w górze (nie ten!) - ustawka do szyku gęsiego.Dwa palce w górze - ustawka w szachownicę.(sygnały powtarzamy aż do zamykającego) Z postoju pierwszy rusza prowadzący, następnie dalej, z zachowaniem odstępu, nie w kupie! Gdy zatrzymujemy się, zostawiamy za sobą/obok dość miejsca, żeby zmieścili się kolejni. I ponieważ jeden obrazek starcza za tysiąc słów (było, ale potwarzam, bo nie zaszkodzi) ;) Bezpieczeństwo jeżdzenia w grupie:http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=erpkyD7SMfw I bardzo slusznie wreszcie szykuje sie wyjazd dobrze zorganizowany - oby takich wiecej jestem dwoma rekoma za wprowadzenie zelaznych zasad jazdy w kolumnach. Na pewno bedzie zdecydowanie bezpieczniej i przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 W niedziele ma padac :/ ...a mialem taka chec przejechac te pare km. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Uuuuuu!!!! To nie dobrze!!! A ja dzis dojrzelam, ze badania mi sie skonczyly. Skleroza nie boli na szczescie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niezmienialne plany się zmieniły. Nowa godzina zbiórki 9:45. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niezmienialne plany się zmieniły. Nowa godzina zbiórki 9:45. Pozdrojes ser! :bigrazz: może jakoś przeżyję tę nieludzką godzinę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja sie pisze, mam tylko nadzieje, ze padajacy deszczyk nie przemarznie, pozatym spoczko :bigrazz: No i nie wylamywac sie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jak na razie pewnie ze chetny caly czas, tylko co by pogoda dopisala. Kurcze 9.45 - piekielnie wczesnie, nawet nie zdazy asfalcik przeschnac po nocy ale coz jedziemy! :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niezmienialne plany się zmieniły.Nowa godzina zbiórki 9:45.Pozdrothx !Kurcze 9.45 - piekielnie wczesnie, nawet nie zdazy asfalcik przeschnac po nocy ale coz jedziemy! :bigrazz: :biggrin:zdazy... na WOSP jechalismy ok 9.30 i bylo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) oooo jak takie prędkości to może i ja się wybiore,bo na większe to szkoda mi motocykla :biggrin: :bigrazz: ,ale raczej bym musiał jechac ostatni bo podobno olej z paliwem strasznie smierdzi haha :) :) Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 9:45 Oki ja będę, Siarkę przyciągnę też. Oczywiście jak Bóg da a Szatan pozwoli, pierniczona pogoda jest dość niepewna. Ale liczę na to, że uda Nam się zaliczyć tą rundę:biggrin:) Do Niedzieli!!! PS.Tylko nie zmieniajcie już godziny bo się nie wyrobię:bigrazz:))) Wojtas77 jak potrzebujesz te badania to się odzywaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi