Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A nie mozemy sie spotkac 9.45 i wyjazd o 10.00.Wtedy zrobilbym z Wami czesc traski i w okolicach Piasecznaodlaczylbym sie i wrocil do Wawki. Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A nie mozemy sie spotkac 9.45 i wyjazd o 10.00.Wtedy zrobilbym z Wami czesc traski i w okolicach Piasecznaodlaczylbym sie i wrocil do Wawki. Hm?Bo co?!?! Bo obiad u Teściów?!?! p.s. Jak będzie jak dzisiaj to można wcześniej sie umówić :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 O której mniej więcej przewidujecie obiadek? Przypuszczam, że około 15. Możemy się umówić na sms gdy będziemy wyjeżdżać z Kampinosu. Dla mnie przesunięcie na wcześniej nie wchodzi w grę. Najwyżej dołączę gdzieś na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A nie mozemy sie spotkac 9.45 litości... to NIEDZIELA! pospać trzeba :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 albo się jeździ albo się spi, wybór należy do Ciebie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 albo się jeździ albo się spi, wybór należy do Ciebie :)najpierw sie śpi, później się jeździ. a Ty nie dyskutuj, bo i tak pewnie nie jedziesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 najpierw sie śpi, później się jeździ. a Ty nie dyskutuj, bo i tak pewnie nie jedziesz :P znowu się na mnie wyzłośliwiasz :) jeszcze nie wiem czy jadę czy nie, się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 znowu się na mnie wyzłośliwiasz :P jeszcze nie wiem czy jadę czy nie, się zobaczyto nie są złośliwości tylko specyficzne poczucie humoru :icon_mrgreen: przeciez i tak wiesz, że Cię lubię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ej, wróbelki, spotkacie sie wieczorem to sobie poćwirkacie, ale nie tu!!!!!!! PLISSS!!!!!!!! :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ej, wróbelki, spotkacie sie wieczorem to sobie poćwirkacie, ale nie tu!!!!!!! PLISSS!!!!!!!! :icon_evil:Klaudiusz!!!! nie spamuj w temacie!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no właśnie, sio spamuchu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 litości... to NIEDZIELA! pospać trzeba ;)No i co, ze niedziela? Ja jestem gotow wczesnie wstac aby posmigaci to mimo faktu, ze w sobote wieczorem zapowiada sie ciezka biba.A Ty kobieto - puchu marny - musisz pospac?? Pche... * :icon_evil: A jezeli nie zmienicie godziny to nie posmigam. Koniec i kropka. A Ty Klaudia sie nie wcinaj bo to moja pierwsza wizyta u Tesciowwiec nie moze byc zadnej obsuwy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A jezeli nie zmienicie godziny to nie posmigam. Koniec i kropka. Piotrze drogi, ja z Tobą zawsze chętnie pośmigam, ale tak naprawdę najistotniejsze jest zdanie organizatora... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ale tak naprawdę najistotniejsze jest zdanie organizatora... :biggrin: Organizator ma priorytetowe niezmienialne plany przed wyznaczoną godziną ;) Natomiast jak najbardziej możecie ustalić wcześniejszą godzinę startu i organizator doścignie Was po drodze :icon_evil: Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 No i co, ze niedziela? Ja jestem gotow wczesnie wstac aby posmigaci to mimo faktu, ze w sobote wieczorem zapowiada sie ciezka biba.A Ty kobieto - puchu marny - musisz pospac?? Pche... * ;) A jezeli nie zmienicie godziny to nie posmigam. Koniec i kropka. A Ty Klaudia sie nie wcinaj bo to moja pierwsza wizyta u Tesciowwiec nie moze byc zadnej obsuwy... :biggrin: to ty może w sobotę nie pij za dużo, bo na ostrym kacu nie zrobisz dobrego wrażenia PS. gdzie ta biba, czemu ja nic nie wiem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi