Skocz do zawartości

Kto z Częstochowy

Rekomendowane odpowiedzi

witam.ja jezdze w dzielnicy lisiniec.jura to dla mnie troche daleko.jak co to zapraszam napisz na gg 843425.pozdro.

witam.to jest dzielnica lisiniec,nowy cmentarz (KREMATORIUM).JEZDZIMY NA ENDURO I CROSS.pozdro napisz na gg 843425

witam.jest to dzielnica lisiniec.albo grabowka,nowy cmentarz komunalny,latwo trafic.narka.pozdro.gg 843425

Ja upalam na DRZ. Lajtowa jazda w soboty i niedziele. W tygodniu brak czasu. Wokół Olsztyna na dróżkach lód pod kałużami lub duże płaty zlodzonego i ubitego śniegu. Wyglebiłem kilka razy, przód ucieka jak chce. Pogoda super i w Biskupicach trochę moto było. Może w sobotę.

Budyn napisał:

Może ktoś blizej Mstowa??

Nie mam z kim jeździć....

To może pojeździmy razem. Wancerzów, Mstów, Przeprośna w zasadzie tam zaczynam jazdy po Jurze. Co ty na dłuższe wypady np na Błędowską? Wiosna już niedługo, a teraz jeżdżę sporadycznie. Mamy fajne tereny. Lubię lasy za Łuszczynem w strone Garnka. Masz jakieś ulubione miejsca?

Cytat
To może pojeździmy razem. Wancerzów, Mstów, Przeprośna w zasadzie tam zaczynam jazdy po Jurze. Co ty na dłuższe wypady np na Błędowską? Wiosna już niedługo, a teraz jeżdżę sporadycznie. Mamy fajne tereny. Lubię lasy za Łuszczynem w strone Garnka. Masz jakieś ulubione miejsca?

No ja to tak bardziej koło komina. Kółko Janów-Olsztyn-Mstów-Skrzydlów-Wola Mokrzeska. Ale chetnie wypadne dalej.

Mam dopiero 50h przejechane tak że czysty amator.

Czekamy do marca

Budyn napisał:

No ja to tak bardziej koło komina. Kółko Janów-Olsztyn-Mstów-Skrzydlów-Wola Mokrzeska. Ale chetnie wypadne dalej.

Mam dopiero 50h przejechane tak że czysty amator.

Czekamy do marca

witajcie

chętnie się dołącze na takie wypady w tych okolicach

ja startuje z wyczerp wzdłuz warty w tamte strony

wosiu cr250 napisał:

witajcie

chętnie się dołącze na takie wypady w tych okolicach

ja startuje z wyczerp wzdłuz warty w tamte strony

Jeździsz od dawna po Przełomie Warty?

Może niedługo jakaś sobota, niedziela bez deszczu i śniegu to razem pośmigamy.

RafRaf napisał:

Jeździsz od dawna po Przełomie Warty?

Może niedługo jakaś sobota, niedziela bez deszczu i śniegu to razem pośmigamy.

wzdłuż warty smigam od września bo latem mam moto gdzie indziej (czytaj bliżej toru na liśińcu)

w tą sobotę odpada (wesele) ale w niedziele jak będe w stanie to tak koło 11 12 wyskoczę na godzinke