kubek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ten "zlot" SHL to taki piknik-festyn połączony z prezentacją starych motocykli, konkursami sprawnościowymi itp. Wszystko w linku powyżej. Linki do pozostałych zlotów w okolicy:Bałtów koło Ostrowca Św. : http://www2.blackridermc.pl/Pińczów: http://www.oldbikers.pl/srodek.html Są to zloty organizowane po raz pierwszy więc ciężko cokolwiek o nich powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hm ... w tym Baltowie moze byc fajnie, zobaczymy jak pojedziemy :icon_twisted: Hm ... w tym Baltowie moze byc fajnie, zobaczymy jak pojedziemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj Alien, jak wiesz jestem już w Kielcach wiec możemy wieczorkiem pośmigac; a sobotni zlot SHL 28 czerwca pod KCK - może byc okazja żeby sie wreszcie spotkac ! co wy na to?Siemka, no dzięki za fajną dzisiejszą przejażdżkę po naszych extra Górach Świetokrzyskich... Pogoda dopisała, trasa fajna, oby tak częściej. W sobote pewnie sie spotkamy na Zlociku SHL, ja co prawda dojade dopiero po południu ale będę na 110%.Pozdro i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 siema, nikt nic nie planuje w ten weekend? Ja juz zjechałem do ostr i chętnie się dołącze do jakiejś grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1261155 Zapraszamy!!!Chłopaki naprawde dają ognia, jest na co papatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witam ! Zapraszam wszystkich motocyklistów na zlot motocyklowy który odbędzie sie prawdopodobnie 25-27 lipca br na zamku krzyztopór w Ujeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 :) postaram sie byc, a za tydzień co robicie? może wkoncu jakiś wspólny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witam ! Zapraszam wszystkich motocyklistów na zlot motocyklowy który odbędzie sie prawdopodobnie 25-27 lipca br na zamku krzyztopór w Ujeździe masz może więcej informacji na temat tego zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 masz może więcej informacji na temat tego zlotu? zlot bedzie organizowany przez klub motocyklowy Rabid Wolves Free Group Opatówz tego co mi wiadomo wjazd za free w najbliższym czasie podam więcej szczegółów :) postaram sie byc, a za tydzień co robicie? może wkoncu jakiś wspólny wypad? Bardzo chętnie pośmigał bym ale moj motocykl nie nadaje sie do jazdy w grupie mam honde cm 125 a to mowi samo za siebie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Bardzo chętnie pośmigał bym ale moj motocykl nie nadaje sie do jazdy w grupie mam honde cm 125 a to mowi samo za siebie :P nie musimy ganiać, ja bym z checia poznal jakies fajne drogi w naszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 nie musimy ganiać, ja bym z checia poznal jakies fajne drogi w naszej okolicy Ok czemu nie ale jak na razie zapraszam na zlocik do ujazdu wiec tam mozeny sie styknąc i pogadać ( jak coś to pytać o Proboszcza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Panowie Przeczytawszy posty Aliena i zastanowiwszy się nad tym co pisał postanowiłem zrobić coś ze sobą i swoją maszyną. Mam junaka, ale ten to ciągle w garażu i coś trzeba przy nim robić. Jak się zrobi to będzie się jeździć, ale jeszcze troszkę pracy przedemną. Postanowiłem zmienić ten stan rzeczy i pojeździć. Niechcąc sprzedawać Janka postanowiłem zanabyć jakiegoś śmigacza marki MZ - ETZ. Dzięki Alien za wywołanie tej dyskusji, argumenty i upór - bo samo posiadanie motocykla to dopiero połowa, jeżdżenie nim to dopiero pełnia - czy szczęścia to niech każdy sam zadecyduje. A co do zlotu o którym mowa powyżej, to postaram się być - mimo tego że przyjadę dwusuwem :) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) WItaj Alien, i dzieki za wyprawe w oststni wekend. Było super a 560 km strzeliło nie wiadomo kiedy. Jak Andrzej bedzie miał jakies fotki to prosze pamietaj o mnie i wypal mi płytke. I oczywiście jestem gotowy do nastepnej wyprawy! :notworthy: Edytowane 22 Lipca 2008 przez RMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj RWFG Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam. W imieniu klubu motocyklowego Rabid Wolves z Opatowa informuję, iż NIE jesteśmy organizatorem zlotu w Ujeżdzie w przyszły weekend czyli 25-27 lipca 2008r. Tak miało być, ale wyszło jak wyszło i imprezę organizują władze powiatu i gminy. Nie bedzie to prawdopodobnie zlot w typowej znanej postaci. Z tego co mi wiadomo: - impreza 3 dni- parada do Iwanisk- konkursy pseudo motocyklowe (prawdopodobnie przeciąganie liny-kołowrotek, walka na worki z sianem itp.)- wstep za free- nocleg pod zamkiem w fosie- w sobotę cały dzień muzyka country, w pozostałe różnie- koncert zespołu Raven z Lublina- w piatek koncert zespołu Sexbomba- prawdopodobnie pokaz tańca kowbojskiego (country) tak jak w zeszłym roku- Uwaga na Disco Polo wieczorem i dresowe towarzystwo ;D Plakat reklamujący z dokładniejszą informacją ukazał się już prawdopodobnie w lokalnych gazetach (chyba Wiadomości Świętokrzyskie). Od siebie mogę dodać, iż być może już w przyszłym sezonie zorganizujemy imprezę motocyklową z prawdziwego zdarzenia pod naszymi skrzydłami. PozdrawiamPapaj - Rabid Wolves Free Group Opatówwww.rabidwolves.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 WItaj Alien, i dzieki za wyprawe w oststni wekend. Było super a 560 km strzeliło nie wiadomo kiedy. Jak Andrzej bedzie miał jakies fotki to prosze pamietaj o mnie i wypal mi płytke. I oczywiście jestem gotowy do nastepnej wyprawy! ;)Siemka, fajnie że się pojeździło w Beskidzie Śląskim i Żywieckim. Mam nadzieję, iż następne trasy też będą extra i wybierzemy się może w większym gronie (jakoś cicho o tych urażonych moimi słowami, chyba siedzą w domach i czekają na mróz). Mam kontakt z Andrzejem, jak tylko będzie miał fotki to Ci przy okazji przekażęPozdro i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi