Skocz do zawartości

Migacze

mate
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:banghead: Nie migają mi migacze w skuterze nie wiem czemu co mam zrobić odkręciłem przednią owiewke i zauważyłem że jeden kabelek jest odłączony nie wiem od czego się odłączył może ten kabelek ma wpływ na to że nie migają mi migacze

O ja cież przecież to jak taka malowanka co trzeba po sznurku do celu dojść, patrzysz jak kable lecą widzisz przewra to pac go łączysz wtykiem i musi chodzić chyba ze wczesniej ci nie chodziły i sie ktoś bawił ale to już mi sie nie chce tak to ze skuterami

Edit: aha jak to nie bęzie żarówka, ani nic innego tylko te kable to weż później ten wtyk kombinerkami potraktuj co by ci w przyszłości nie wylatywał zpowrotem

Edytowane przez tomasz90skomra

Zobacze jeszcze raz w poniedziałk

A żarówki napewno nie są po przepalane

Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? :banghead: :wink:

Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? banghead.gif banghead.gif

Zobacze jeszcze raz w poniedziałk

A żarówki napewno nie są po przepalane

Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? :wink: :biggrin:

Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? banghead.gif banghead.gif

Jak z filtra powietrza kapie benzyna?? Moze cos z gaznikiem zobacz bo nawte jak silnik nie rpacuje to juz wogole nie trzyma gaznik no la opisz cos doklandiej gdzie kapie

Mate zacznij od słownika, to jest najważniejsze,

potem użyj miernika uniwersalnego, sprawdź czy do przerywacza dochodzi prąd (pomiędzy przerywaczem a masą), potem ustaw go na sprawdzanie ciągłości obwodu i sprawdź cały obwód od przerywacza, przełącznika do odbiorników.

gdy to zrobisz ustaw prawidłowy poziom paliwa w gaźniku, sprawdź pływak i/lub wymień zaworek iglicowy.

Edytowane przez marcpol

Rozkręciłem i z pływakiem było wszystko ok ale i tak kapie cały czas jeszcze kurde sie coś mi z akumulatorem stało nie odpala na rozrusznik a rozrusznik działa jakiegoś pecha mam

kubas007 z gaźnika do filtra powietrza benzyna wlatuje a z filtra na ziemie

a jeszcze jak palcami przydkam tom dziure od gaź co idzie do filtra to zaczyna mocniej lecieć