mate Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 :banghead: Nie migają mi migacze w skuterze nie wiem czemu co mam zrobić odkręciłem przednią owiewke i zauważyłem że jeden kabelek jest odłączony nie wiem od czego się odłączył może ten kabelek ma wpływ na to że nie migają mi migacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a może od migaczy sie odłaczył? :evil: Bez pradu napewno nie pomigają :wink: Zobacz gdzie brakuje kabla i go tam wtyknij zpowrotem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 paczałem ale zbytnio nie widać gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 może żarówka się przepaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) O ja cież przecież to jak taka malowanka co trzeba po sznurku do celu dojść, patrzysz jak kable lecą widzisz przewra to pac go łączysz wtykiem i musi chodzić chyba ze wczesniej ci nie chodziły i sie ktoś bawił ale to już mi sie nie chce tak to ze skuterami Edit: aha jak to nie bęzie żarówka, ani nic innego tylko te kable to weż później ten wtyk kombinerkami potraktuj co by ci w przyszłości nie wylatywał zpowrotem Edytowane 12 Stycznia 2008 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zobacze jeszcze raz w poniedziałkA żarówki napewno nie są po przepalane Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? :banghead: :wink: Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? banghead.gif banghead.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zobacze jeszcze raz w poniedziałkA żarówki napewno nie są po przepalane Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? :wink: :biggrin: Mam jeszcze jeden problem kapie mi benzyna z filtra powietrza nie wiem czemu nawet jak śilnik nie pracuje co się dzieje????? banghead.gif banghead.gif Jak z filtra powietrza kapie benzyna?? Moze cos z gaznikiem zobacz bo nawte jak silnik nie rpacuje to juz wogole nie trzyma gaznik no la opisz cos doklandiej gdzie kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Mate zacznij od słownika, to jest najważniejsze, potem użyj miernika uniwersalnego, sprawdź czy do przerywacza dochodzi prąd (pomiędzy przerywaczem a masą), potem ustaw go na sprawdzanie ciągłości obwodu i sprawdź cały obwód od przerywacza, przełącznika do odbiorników. gdy to zrobisz ustaw prawidłowy poziom paliwa w gaźniku, sprawdź pływak i/lub wymień zaworek iglicowy. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 z tym paliwkiem lecacym z filtra to przyczyna tego moze byc wieszajacy sie plywak.Sprawdz gaznik i przerywacz. Jesli jest zasilanie to moze byc jego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Rozkręciłem i z pływakiem było wszystko ok ale i tak kapie cały czas jeszcze kurde sie coś mi z akumulatorem stało nie odpala na rozrusznik a rozrusznik działa jakiegoś pecha mam kubas007 z gaźnika do filtra powietrza benzyna wlatuje a z filtra na ziemie a jeszcze jak palcami przydkam tom dziure od gaź co idzie do filtra to zaczyna mocniej lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi